Evernote Food uygulaması yenilendi

Geçtiğimiz yıl iOS ve Android platformlarına gelen ve sevdiğimiz yemek, restoran ve yemek tariflerini hatırlamamıza yardımcı olan uygulama Evernote Food yenilendi.

Evernote'un yiyeceğe yönelik versiyonu olarak adlandırabileceğimiz Evernote Food sayesinde, evde pişirdiğiniz ya da restoranda yediğiniz yemekleri paylaşabilir, yeni tatlar keşfetmek için Evernote Food'u kullanmanız mümkün.

Evernote Food bünyesindeki yemek kitabı da özellikle yemek yapan kullanıcıları hedefliyor. Buradan yemek tariflerinizin hepsini bir arada, uygulama üzerinde tutabiliyor, böylece onlara kolayca erişebilme fırsatı elde edebiliyorsunuz.

Evernote'un bir diğer özelliği de çevrenizdeki restoranları keşfetmeniz konusunda size yardım etmesi. Evernote Food üstünden yeni restoranlar keşfederek bunları sonrasında denemek için kaydedebiliyorsunuz. Aynı şekilde bu restoranlarla ilgili paylaşımlarınızı siz de yapabiliyorsunuz.

Evernote

Evernote Food'a gelen güncellemenin getirdiği en büyük yenilik, sosyal paylaşımlar. Artık Evernote Food aracılığıyla tariflerinizi paylaşmanız mümkün. Bundan sonra Twitter, Facebook ya da e-posta aracılığıyla bu tariflerinizi çevrenizle paylaşmanız, yine çevrenizdeki insanlar sayesinde yepyeni tarifler keşfetmeniz de olası.

Güncelleme ile birlikte gelen yeni özelliklerin yanı sıra uygulama üzerinde bir takım teknik geliştirmeler de yapılmış durumda. Uygulamanın yeni versiyonu ile birlikte artık uygulama içindeki fotoğraflar daha hızlı yükleniyor ve daha sağlıklı arama sonuçları için arama özelliği de geliştirilmiş vaziyette.

Özellikle tasarım konusunda benim inanılmaz hoşuma giden Evernote uygulaması, iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Tarif paylaşma ile ilgili güncellenmiş uygulamanın bir videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.