Decosetter.com: Mobilya ve dekorasyon dikeyinde etiket tabanlı paylaşımlar

Decosetter.com: Mobilya ve dekorasyon dikeyinde etiket tabanlı paylaşımlar

decosetter dekorasyon mobilyaÜrün satış siteleri eticaretin temelini oluşturuyor ama eticaret sitelerine trafik yönlendiren siteleri de bu ekosistemin giderek büyüyen oyuncuları haline geliyor. Decosetter.com da bu ikinci gruba dahil olan, e-ticareti mobilya ve dekorasyon dikeyinde canlandırmak isteyen yeni bir girişim.

Kullanıcıların kendi evlerinden veya gördükleri bir ortamdan mobilya ve dekorasyon fotoğrafları paylaşmasını isteyen Decosetter, kullandığı etiketleme sistemiyle e-ticareti dolaylı yoldan tetikliyor. Şimdilik sadece İngilizce ile yayında ama önümüzdeki aylarda farklı dillerle bir mobilya/dekorasyon paylaşım ağı olmayı hedefliyor.

decosetter mobilya

Üyelerine bir başkasının fotoğrafında da etiketleme yapabilme izni veren Decosetter, mobilya ve dekorasyon konusuyla yakından ilgili kişilerin detaylı filtreleme yapabileceği bir sistem kurgulamış. Şu an için ürün tarzına, mimariye ve oda tipine göre arama yapabiliyorsunuz.

Diğer yandan fotoğraflardaki renk yoğunluğu da ölçülüyor ve bu sayede sitede paylaşılan beyaz renkli içerikleri kolayca ayırt edebiliyorsunuz. Bazı filtreleme seçenekleri de hazır ama henüz siteye eklenmemiş.

Sitenin mobile uyumlu tasarlanması ise mobil cihazlardan gelecek trafiğe karşılık vermek için doğru bir tercih olmuş. Platform tabanlı mobil uygulamaların hazırlığı ise devam ediyor.

Decosetter

Uğur Akdemir, Eren Güven, Murat Kaya ve Rıdvan Akalın tarafından kurulan Decosetter, alanında tecrübeli isimlerle çıkmış. Mobilya satışının e-ticaret için en önemli dikeylerden biri olarak kabul edildiği ve eski girişimlerden ders çıkarıldığı düşünülürse Decosetter'ın bir başarı hikayesi olma potansiyeli var diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.