birFİKRİNmiVAR'ın yeni sezonu başlıyor ve başvuru süreci devam ediyor!

birFİKRİNmiVAR'ın yeni sezonu başlıyor ve başvuru süreci devam ediyor!

2007 yılından bu yana televizyon ekranlarına yansıyan girişimcilik yarışması birFİKRİNmiVAR? yeni sezonuna bu akşam 22:45'te tv8'de yayınlanacak bölümüyle yeniden başlıyor.

Programın jürileri arasında birFİKRİNmiVAR programının yapımcısı ve aynı zamanda LabX'in kurucusu Fuat Sami, Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton ve Brightwell Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas'ın yanı sıra bir de konuk jüri de yer alıyor.

Webrazzi'nin medya sponsoru olduğu birFİKRİNmiVAR'ın ilk bölümünün jüri konuğu Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal'dı.

Bizler de birFİKRİNmiVAR'ın bu akşam saat 22:45'te yayınlanacak yeni sezonun ilk bölümün çekimlerine katıldık ve programın yapımcısı Fuat Sami ile jüri Alphan Manas'ın programla ilgili görüşlerini aldık.

Murat Başoğlu ve Tamay Kılıç'ın birlikte sunacağı birFİKRİNmiVAR için başvuruların devam ettiğini ve programların ilerleyen bölümlerinde yer almak için girişimcilerin halen başvuru şanslarının olduğunu da belirtelim. Başvurularınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Bakalım büyük ödülün sahibi hangi girişim olacak?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.