J.J. Abrams ile Valve görüşmesi, Half-Life filmi için mi?

J.J. Abrams ile Valve görüşmesi, Half-Life filmi için mi?

Half-Life, takvimler 1998 yılını gösterdiğinde hayatımıza giriş yaptı ve bir daha da hayatımızdan çıkmadı. Seri, Counter-Strike gibi eklentiler, devam oyunları ile birlikte, tüm oyuncuların unutulmazı olmayı başardı.

Half-Life'ın filmleştirileceği haberi aslında yeni değil, bununla ilgili söylentiler yıllardan beri ortalıkta dolaşıyor. Fakat son gelişme, D.I.C.E. Summit'te, Valve'ın başkanı ve kurucu ortaklarından Gabe Newell ile birlikte yazarı ve yönetmeni olduğu Lost dizisinden tanıdığımız J.J. Abrams'ın bir araya gelmesi ile birlikte oldu.

Oyunlardan devşirme film yapımları genelde başarısızlıkları ile gündeme geliyor. En azından kitapların film versiyonları kadar ilgi çekmediği, sinemada salonlarında izleyiciyi tatmin etmiyor. İşin içinde J.J. Abrams gibi bir ismin bulunması, Half-Life gibi çok kaliteli bir senaryoyu bir araya getirdiğimizde, belki oyunların filmlerine bakış açımızı değiştirebilir.

Yapılan duyuru her ne kadar çok yetkili ağızlardan gelse de, herhangi bir resmiyet kazandığını söylemek şu an için doğru değil. Çünkü Valve, Half-Life filmi için olduğu kadar, olası şekilde Portal adlı oyunları için de J.J. Abrams ile bir proje başlatacak olabilir.

Yukarıdaki DICE Summit'in resmi hesabındaki tweet'ten de görebileceğiniz üzere, proje yakın gelecekte Valve ile J.J. Abrams arasında bir işbirliği göreceğiz. Bakalım Half-Life'ın filmi izleyiciyle buluşacak ve gişede aradığı başarıyı elde edebilecek mi?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.