Quora 2012 yılının en iyilerini 400 sayfalık kitaba sığdırdı

Quora 2012 yılının en iyilerini 400 sayfalık kitaba sığdırdı

quora-2012Quora’dan siz Webrazzi okuyucularına daha önce söz etmiştik. Kısaca bir soru-cevap sitesi olan Quora; özellikle belirli konularda sahip olduğu son derece değerli içerik ile dikkat çekiyor.

Yayına başlamasıyla birlikte kurucularının sahip olduğu Facebook tecrübesinin viral etkisini oldukça iyi kullanan şirket, kullanılabilirik ve tasarım olarak da kendine önemli bir yer edindi. Ayrıca zamanla platform üzerinde de bazı yeniliklere giden Quora, son olarak promote/terfi sisteminde çeşitli adımlar attı.

Quora'dan 2012 hediyesi

Sizin de yakından takip ettiğiniz gibi 2012 yılının son haftalarında sırayla çok sayıda internet şirketinin yayınladığı çeşitli raporlar okuduk. Quora ise 2012’nin ardından platform üzerinde öne çıkan cevapları 400 sayfalık PDF ile okuyucularının beğenisi sundu.

Ücretsiz olarak buradan indirebileceğiniz kitabın içerisinde 2010 yılından bu yana verilmiş, 18 farklı kategoride 100’ün üzerinde cevap bulunuyor. İçeriğin tamamına Quora üzerinden ise şurayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Ya da yazının sonunda paylaşacağımız araç sayesinde Webrazzi üzerinden de kitaba göz atabilirsiniz.

Son olarak Quora’nın kitabın basılı halini yanında bir t-shirt ile birlikte top writers grubuna gönderdiğini de paylaşmış olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.