TEB Girişim Evi açılıyor

Kuluçka merkezlerinin sayısının artması, girişimcilik ekosistemine önemli bir katkı sağlıyor. Şimdi Türk Ekonomi Bankası da böyle bir çalışma ve iş geliştirme evi kuruyor.

TEB Girişim Evi projesini hayata geçirmek isteyen girişimcilere hem fiziksel bir ofis sağlamak hem de mentorlük ve eğitim gibi girişimciler için çok önemli hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak amacında.

Girişimcilere kapılarını açacak olan TEB'in kuluçka merkezi, yazılım ve bilişim projelerini hayata geçirmek isteyen girişimcileri aramaya başladı.

 TEB Girişim Evi, yüksek katma değer üreten girişimcilere katkıda bulanarak, projelerinin ya da işletmelerinin geliştirilmesini sağlayacak. Bir bankanın böyle bir oluşum oluşturulması, aklınızda finansal bir destek canlandıracak olabilir fakat TEB Kuluçka Merkezi'ndeki destek sadece finansal bir destekle sınırlı değil.

Girişim Evi bünyesinde yer alacak kuluçka merkezine seçilen e-businness projeleri, bilişim veya yazılım projeleri bu kuluçka merkezi sayesinde bilgisayar, yazılım, yazıcı, tarayıcı, faks ve IT altyapısı gibi teknik ekipmanın yanında, fiziksel bir ofise de sahip olacaklar. Girişimler için bu çatı altında çalışma takvimi ise sürekli veya belli zamalarda kullanılabilecek şekilde tasarlanacak.

Girişim evi bünyesinde yukarıda saydığımız fiziksel ve teknik ihtiyaçlardan çok daha önemli olduğunu düşündüğüm, İş Yönetimi, Ticari Mentorlük ve girişimcilere networking desteği konusunda da hizmet verilecek olması, girişimcileri TEB Girişim Evi'nin kapısını çalmaları için oldukça cazip kılıyor. Böylece girişimciler burada web sitelerinin oluşuturulması, marka, patent ve fikir tescili gibi danışmanlık hizmetleriyle birlikte, mali müşavirlik hizmeti de alabilecek. En önemlisi, TEB tüm bu desteklerin hepsini ücretsiz olarak sağlıyor.

Eğer siz de girişimciyseniz, TEB Girişim Evi'ne başvurmanızı tavsiye ediyorum. Başvurularınızı, buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.