Medya, eğlence ve şov dünyasını buluşturacak Fresh Mesh için geri sayım başladı

Medya, eğlence ve şov dünyasını buluşturacak Fresh Mesh için geri sayım başladı

Kanal D, CNNTÜRK ve D Smart gibi medya kanallarını bünyesinde bulunduran Doğan TV Holding (DTVH), medya, eğlence ve şov (MESH) endüstrilerini FRESH MESH etkinliği için geri sayım başladı.

17-18 Ocak 2013 tarihlerinde Doğan TV stüdyolarında düzenlenecek olan etkinlikte, medya, eğlence ve şov dünyasında yaşanan değişimler, sektördeki son trendler ve sektörü şekillendiren dinamikler gibi konulara yer verilecek. Öte yandan medya, eğlence ve şov endüstrisi doğrudan ve dolaylı etkileşim halinde olan yeni sektörler incelenip, tüm MESH ekosistemi masaya yatırılacak.

DTVH Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve DTVH CEO’su İrfan Şahin'in ev sahipliği yaptığı etkinlikte, şovmen Beyazıt Öztürk ve program yapımcısı Acun Ilıcalı gibi ünlü isimler de konuşma yapacak. Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal'ın da Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ile bir söyleşi gerçekleştireceğini paylaşalım.

Doğan TV Holding tarafından düzenlenen FRESH MESH etkinliği hakkında daha fazla bilgi almak için Freshmesh.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Doğan TV Holding'in düzenlediği FRESH MESH etkinliğinin programını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.