Appmanya: Bedava iOS uygulaması bulmanın yeni yolu

Appmanya: Bedava iOS uygulaması bulmanın yeni yolu

Mobil uygulamaların giderek daha fazla konuşulduğu bir zamanda indirim algısı da bu alana kayıyor. Appmanya adlı iOS uygulaması (Appstore) da bu iki eğilime aynı anda ayak uydurmaya çalışıyor. Her gün yeni bir iOS uygulamasını bedava sunuyor.

Ali Akgün, Çağdaş Gür ve Tolga Önal'ın bir araya gelerek geliştirdiği ve pazara sunduğu Appmanya, hem "kısa süre için ücretsiz olan uygulamaları" hem de bazı ücretli uygulamaları bir araya getiriyor. Türkçe uygulama açıklamalarıyla ve blog yazılarıyla yerel pazarı hedefleyen Appmanya ekibi, kaliteli ve heyecanlı uygulamaları seçmeye çalışıyor.

app store appmanya

İlk iki günde 4.000 den fazla kullanıcı tarafından indirilen ve şu anda 2500 kullanıcının her gün kullandığı Appmanya, ayda 5 uygulama indiren bir kullanıcının yılda 100 dolardan daha fazla tasarruf edeceğini savunuyor.

Appmanya'nın gelir modeli şimdilik CPA reklam bağlantılarına dayanıyor. Ücretsiz olan uygulamaları farklı kaynaklardan derleyen Appmanya ilerleyen dönemde farklı kampanyalar ve gelir kanalları kurgulamayı düşünüyor.

Bildiğiniz gibi iOS tarafında ücretli uygulama oranı Android'den daha fazla ve kullanıcıların çoğu ücretli uygulamalara mesafeli duruyor.  Appmanya fikrini Appoday, Appspromo, AppsFree ve diğer uygulamalardan duymuş olabilirsiniz. Türkiye AppStore'da da bazı uygulamalar var ama sanırım bu işe en profesyonel şekilde eğilen uygulama Appmanya olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.