Hesapno.com: Tüm ödeme hesaplarınızı bir araya toplayın

Hesapno.com: Tüm ödeme hesaplarınızı bir araya toplayın

Dün Ödeme Sistemleri'12 etkinliğimizde çevrimiçi para tahsilatının farklı yönlerini ele aldık. Her ne kadar ödemelerin bir iki tıkla halledileceği bir döneme adım atıyor olsak da özellikle küçük işletmeler için 'hesap numarası paylaşma' gerçeği varlığını koruyor.

İşte bu kitle için geliştirilen Hesapno.com farklı hesap numaralarını bir araya toplamayı ve online ödemelere hız katmayı hedefliyor.

Hesapno.com, basitçe bir ödeme için gerekli olan hesap bilgilerinizi temiz bir şekilde listelemenizi sağlıyor. Bankalar, PTT, Paypal, mobil ödeme hesaplarınızı kolayca bir arada sunabilmenizi amaçlıyor. Bunun için de hem kendi alan adı altında tema.hesapno.com gibi sayfalar açmanıza hem de bu hesap bilgilerini web sitenize yerleştirmenizi sağlıyor.

hesapno.com

Oluşturduğunuz hesap üzerinden SMS ve e-posta ile de istediğiniz hesap numarasını istediğiniz kişinin e-posta adresine veya cep telefonu numarasına gönderebiliyorsunuz. Webrazzi referans koduyla üye olanlara 10 SMS kredisini ücretsiz olarak kullanabilecek. Yakında tüm kullanıcılar için SMS paketleri de satışa sunulacak.

hesapno

Hedef havale aracısı olmak

Erhan Harputlu tarafından geliştirilen Hesapno.com'un yalın bir şekilde kullanıcılara bir kolaylık sunduğu ortada. Ekonomik bir değer yaratma şansını ise farklı ödeme sistemi altyapıları (PayU, iPara, Bkm Ekspres, MikroÖdeme vb.) üzerinden para gönderimi yapılmasına imkan vererek ortaya koymak istiyor. Bu seçenek henüz aktif değil ancak yapılacak anlaşmalar ve yasal prosedürlere uygun olması halinde (fatura kesme gereksinimi vs.) ulaşılmak istenen nokta bu.

Şu anda sitede hesapno.com'da 1000 kadar hesap bulunuyor ve Harputlu bu sayıyı 10 binlere çıkarmak istiyor.

Şu anda kurumsal firmalar,  serbest çalışanlar, dernek ve vakıflar tarafından kullanılan hesapno.com'u kullanmayı düşünürseniz profil adınızı almak için hemen harekete geçebilirsiniz. Görüşlerinizi paylaşmanız da bir o kadar önemli.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.