E-Ticaret ile ilgiliyseniz kaçırmamalısınız - Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı'na sayılı günler kaldı!

E-Ticaret ile ilgiliyseniz kaçırmamalısınız - Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı'na sayılı günler kaldı!

E-ticaret sektörünün itici gücü ve dünya internet pazarlarının son dönemlerde en çok konuştuğu yatırım alanı Ödeme Sistemleri 12 Aralık 2012'de Point Hotel Barbaros'ta Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı'nda konuşulacak.

Mastercard ve 12 Aralık'ta sektörün önde gelen e-ticaret şirketleri ile lansmanını gerçekleştirecek olan İninal'ın Elmas Sponsorluğunda gerçekleşecek konferansımızda, BKM, Garanti Ödeme Sistemleri, PaytoGo ve Crenvo İK da sponsor olarak yer alacak.

Konferans kapsamında ödeme sistemleri, e-ticaret, mobil, online oyun konularına odaklanacağız ve birbirinden değerli konuşmacılar katılımcılarımızla buluşacak. Konferansın tüm konuşmacılarına buradan ulaşabilirsiniz.Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı'nın programına buradan ulaşabilirsiniz, ana hatlarıyla konferansta konuşulacak konu başlıklarını ise aşağıda paylaşıyoruz.

  • Türkiye ve dünyada ödeme sistemlerinin geleceği
  • Yeni nesil ödeme sistemleri ve ön ödemeli kartların geleceği
  • E-Ticaret ve ödeme sistemleri
  • E-ticaret ve mobil ödeme sistemleri
  • Üye işyeri gözünden ödeme sistemleri
  • Ödemeler dünyasında 2 yeni trend: "Her an her yerde" ve "Sadece ödeme değil alışveriş"
  • Ödeme sistemleri regülatif gelişmeler, fırsatlar ve riskler
  • Dijital para devrimine hazır mısınız?
  • Yükselen alternatif ödeme aracı: Mobil Ödeme
  • Cüzdan 2.0
  • Online oyun ve ödeme sistemleri

E-ticaret ve ilgili sektörlerin tüm oyuncuları bu konferansta olacak!E-ticaret sektörünün neredeyse tüm oyuncularının birarada olacağı, bankalar, ödeme sistemleri şirketlerinin yanı sıra, online oyun ve mobil uygulama şirketlerinin de yetkililerinin bulunacağı Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı, Türkiye'den ve dünyadan yatırımcıları da 12 Aralık'ta Point Hotel Barbaros'ta ağırlayacak.Kontenjan tükeniyor, yerinizi şimdi ayırtın!

Tüm gün sürecek konferansımızın biletlerinde ise tahmin edeceğiniz gibi son turlara girdik. Sayılı günler kala henüz yerinizi ayırtmadıysanız hemen şimdi kaydınızı gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz.Online olarak kayıt yaptırmak için aşağıdaki formu kullanabilir ya da bu linkten ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Havale ile kayıt yaptırmak için etkinlik (at) webrazzi.com adresine e-posta gönderebilir ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.Son bir hatırlatma yapalım...Webrazzi Konferansları sektörün networking açısından en güçlü organizasyonlarıdır. Bu sebeple konferansa katılıyorsanız fazlasıyla kartvizit getirmenizi öneriyoruz. ;)

Webrazzi Ödeme Sistemleri 2012 Sponsorları

Elmas Sponsor ininal

MasterCard

Altın Sponsorlar

Bankalar Arası Kart Merkezi

CrenvoIK

Garanti Ödeme Sistemleri

PaytoGo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.