Dakikada 10 saatlik ses dosyasının yüklendiği Soundcloud kendisini yeniliyor [LeWeb Paris]

Dakikada 10 saatlik ses dosyasının yüklendiği Soundcloud kendisini yeniliyor [LeWeb Paris]

Webrazzi’nin medya partneri olduğu LeWeb Paris’ten TEB sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/leweb12 adresinden takip edebilirsiniz.

LeWeb'in ilk gününde sahneye çıkan müzik yayını servisi Soundcloud'ın CEO'su Alexander Ljung, özellikle Soundcloud kullanıcılarını heyecanlandıracak yeni gelişmeleri ve bazı rakamları aktardı.

Aylık 180 milyon kullanıcıya erişen Soundcloud'un İngiltere'de doğan, İsveç'te büyüyen ve şu an Berlin'de yaşayan genç girişimcisi Alexander Ljung, yeni tasarımlarının ve gelecek yeni özelliklerin duyurusunu da ilk kez LeWeb Paris'te yaptı.

Müziğin insanları bir araya getirdiğini ve bu yüzden sosyal medyadaki paylaşımların oldukça önemli olduğunu vurgulayan Ljung, Soundcloud'un sadece tasarım olarak değil, iç yapıda da değişeceğini belirtti. Bugüne dek şarkı içerisideki zamanlara yorum yazma gibi yenilikçi özellikleri devreye sokan Soundcloud, bundan sonra arama tarafında da kendini güçlendirecek. Bundan sonra aramalar kişilleştirilebilir olacak, böylece  arama yaptığınız esnada dinlediğiniz tarzdaki müziklere çok daha yakın olacaksınız.

Soundcloud ile ilgili güzel gelişmeler sadece bunlarla sınırlı değil. Soundcloud, 6 Aralık 2012 tarihinde iOS ve Android sürümlerini güncelleyerek kullanıcı arabiriminde, paylaşım ve aramalarda iyileştirmeler de yapacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.