Facebook hesabınız olmadan Facebook Messenger kullanabileceksiniz [LeWeb Paris]

LeWeb'de, 2007 yılından beridir Facebook'ta çalışmaktan olan Ürün Yönetimi Müdürü Peter Deng, Techonomy Media'nın CEO'su David Kirkpatrick'in sorularını yanıtladı.

Webrazzi’nin medya partneri olduğu LeWeb Paris’ten TEB sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/leweb12 adresinden takip edebilirsiniz.

Gün boyu söyleşiler ve sunumlarla devam eden LeWeb'de, 2007 yılından beridir Facebook'ta çalışmaktan olan Ürün Yönetimi Müdürü Peter Deng, Techonomy Media'nın CEO'su David Kirkpatrick'in sorularını yanıtladı.

Facebook çalışanı Peter Deng, söyleşinin başında Facebook'un mobili çok önemseyen bir şirket olduğunun altını çizdi ve bomba gibi bir duyuru yaptı.

Artık bir Facebook hesabınız olmasa bile, cep telefonu numaranız ile Facebook Messenger'a üye olup, mesajlaşmaya başlayacak oluşunuz.

Geçtiğimiz gün, WhatsApp'i satın alacağı ile ilgili söylentiler çıkan Facebook, yaptığı bu hamle ile WhatsApp'i satın alma haberini yalanladığı gibi, WhatsApp'e ciddi şekilde rakip olduğunu ilan etmiş oldu. Böylece, Facebook Messenger uygulamasının da bağımsızlığını kazandığını söyleyebiliriz. Tabii ki bu güncelleme birkaç hafta içerisinde gelecek ve ilk etapta sadece Android kullanıcılarına hitap edecek.

Facebook'un mobile çok önem verdiği bir gerçek ama bunun karşılığını da aldığı Peter Deng'in verdiği bir bilgi ile kanıtlanmış oldu. Bu bilgi de, verilere göre günde tam 7000 farklı mobil cihazdan Facebook'a giriş yapıldığı yönünde.

Sizce Facebook Messenger'ın Facebook üyesi olmayan kullanıcılara açılmasıyla birlikte, WhatsApp'e rakip olabilecek mi?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.