Melek Yatırımcı Temel Eğitimi ikinci kez Türkiye'de

İkinci kez Türkiye'de düzenlenecek olan Melek Yatırımcı Temel Eğitimi için geri sayım başladı.
Melek Yatırımcı Temel Eğitimi ikinci kez Türkiye'de

İkinci kez Türkiye'de düzenlenecek olan Melek Yatırımcı Temel Eğitimi için geri sayım başladı. 20-21 Aralık'ta düzenlenecek olan eğitim programına Avrupa Melek Yatırımcı Ağı (European Business Angel Network) Eski Başkanı ve Go Beyond CEO'su Brigitte Baumann katılacak.

Özyeğin Üniversitesi, Galata Business Angels ve Etohum tarafından ortak düzenlenen Melek Yatırımcı Temel Eğitimi'nde, melek yatırımcıları daha aktif olmaya teşvik edecek bilgiler ve melek yatırımlarda verimliliği başarıyı arttırmak için en iyi uygulamalar gibi konular başta olmak üzere erken aşama ve melek yatırım hakkında birçok konu ele alınacak.

Erken aşamada yatırımcılığa ve melek yatırım sürecine genel bir bakış sağlamak için yapılacak seminerlerse 2 gün boyunca sürecek.

İndirimli biletler satışta

Öte yandan iki erken aşama girişiminin yatırımcı sunumlarını dinleme şansına sahip olacak katılımcılar, melek yatırımcı adaylarına gerçek bir deneyim şansı sunacak.

20-21 Aralık tarihinde Swiss Otel Rezidans İstanbul’da gerçekleşecek olan eğitim programının biletleri şu anda indirimli olarak satışta bulunuyor.

Melek Yatırımcı Temel Eğitimi'nin programını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.