Blackbox.vc Türkiye'den girişimcileri Silikon Vadisi'ne bekliyor

Blackbox.vc Türkiye'den girişimcileri Silikon Vadisi'ne bekliyor

Silikon Vadisi'nden yeni bir çift göz daha Türkiye'nin üzerinde. Blackbox.vc 2013'ün ilk Blackbox Connect organizasyonu için Türkiye'den de başvuru beklediğini bizimle paylaştı.

Fadi Bishara'nın kurucusu olduğu Blackbox, 2010 yılında kurulan bir girişim hızlandırma programı ve yatırımcı kulübü. Blackbox Connect adlı organizasyonla ABD dışındaki girişimcileri Silikon Vadisi'yle tanıştırmayı amaçlıyor. Dünyanın farklı ülkelerinden yapılan başvurular neticesinde seçilen girişimciler, Silikon Vadisi'nde 2 haftalık yoğun bir programla yatırımcılara göz kırpıyor.

Önümüzdeki ilk Blackbox Connect programı da 18-28 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenecek. Aldığımız bigilere göre Türkiye'den de girişimcileri Silikon Vadisi'ne bekleyen Blackbox, göz dolduran girişimciler için tüm program ücretini de kendi karşılayacak. Bu girişimler sadece uçak masraflarını karşılayarak Blakcbox Köşkü'nde dolu dolu 2 hafta geçirecek ve yatırım alma şansı yakalayacak.

Eğer girişiminizi iyi bir şekilde anlatabileceğinizi düşünüyor ve kendinizi Silikon Vadisi'nde hayal edebiliyorsanız 15 Ocak 2013'e kadar Blackbox Connetct'e başvurabilirsiniz. Blackbox ile kimlerle tanışabileceğinizi düşünüyorsanız önemli isimler ve referans olan hızlandırıcı programlar için şu sayfaya göz atın. Blackbox şirketleri ve mezunları için de şuraya bakın.

Merak edenler için program ücretinin 1 girişimci için 6,495 dolar, 2 ortak için 9,495 dolar olduğunu da son olarak ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.