E-ticaret Akademi tüm hızıyla devam ederken bir yandan da misafirlerini arıyor

E-ticaret Akademi tüm hızıyla devam ederken bir yandan da misafirlerini arıyor

Webrazzi olarak bizim de sponsorları arasında yer aldığımız, İstanbul Bilgi Üniversitesi E-ticaret Kulübü tarafından organize edilen E-ticaret Akademi’nin 2. dönemi hakkında sizi daha önce bilgilendirmiştik. Bugün ise Akademi’nin nasıl ilerlediğine ve misafir kontenjanına değineceğiz.

Kısaca Akademi'den bahsedecek olursak; eğitimler çoğunlukla hafta sonu, zaman zaman da hafta içleri akşam saatlerinde düzenleniyor. Bir e-ticaret sitesinin ihtiyaç duyacağı neredeyse tüm konular -hukuk, online pazarlama, lojistik, yazılım, yatırım, tedarik, müşteri ilişkileri, tasarım ve sosyal medya gibi- için sektörden uzman kişiler gelip tecrübelerini aktarıyorlar.

Geçtiğimiz ay gerçekleşen eleme sonucunda Akademi'nin yaklaşık 50 adet öğrencisi/katılımcısı bulunuyor. Katılımcı kitlesine bakacak olursak birçok kişi halihazırda bir e-ticaret sitesi sahibi ya da çok yakın bir zamanda fikrini hayata geçirecek olan kişiler. (Misafir kontenjanı için yazının son paragrafına bakmayı unutmayın!)

Akademi'de aralarında Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal'ın da bulunduğu değerli konuşmacıların yer aldığı çok sayıda oturum gerçekleşti bile. Katılımcıların şu ana kadar oldukça memnun kaldıkları E-ticaret Akademi'nin önümüzdeki dönemdeki konuşmacıları arasında Deniz Utku, Gizem Yücel, Altuğ İnci, Mustafa Dalcı ve Serdar Kuzuloğlu gibi isimler bulunuyor. Programın tamamı ise şurada.

e-ticaret-akademi-1

Ayrıca Galata Business Angels, Operasyon Merkezi ve BTS Hukuk Bürosu gibi oluşumlarla da ortak organizasyonlar düzenleyecek olan E-ticaret Akademi, özellikle Ali Karabey ve Numan Numan'ın katılacağı Yatırım Modülü ile dikkat çekiyor.

Bir diğer önemli konuysa şirket gezileri. Lojistik konusunu bizzat deneyimlemek amacıyla Ogli Platform ve akademi katılımcılarının oylarıyla belirlenecek büyük e-ticaret şirketlerine düzenlenecek olan geziler, program dahilinde bulunuyor. Şirket gezileri sayesinde zaten birçoğu e-ticaret girişimcisi olan katılımcılar, Türkiye’deki önemli merkezleri yerinde görmüş olup değerli bir tecrübe kazanımı yaşayacaklar.

Ve gelelim misafir olma konusuna. E-ticaret Akademi'ye internet üzerinden başvuru yapanlar arasında eğitimlere uygun olduğu düşünülen kişiler günü birlik olarak programa katılmaya hak kazanacaklar. Eğitimler için misafir kontenjanı değişmekle beraber 50 civarında olacak.

e-ticaret-akademi-2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.