Bir Angry Birds sodası alabilir miyim?

Angry Birds oyunuyla yola çıkan Rovio kısa zamanda oyuncaktan kısa filme kadar farklı alanlarda ürünleri piyasaya sunmuştu. Bu ürünlerin arasında Angry Birds sodasının oldukça dikkat çektiğini söyleyebiliriz.

The Next Web'in haberine göre Mart ayında sadece Finlandiya'da piyasaya sunulan soda, şu anda alkolsüz içecek pazarını kasıp kavuruyor. Finlandiya'da düzenlenen Slush Konferansı'na katılan Rovio'nun pazarlamadan sorumlu yöneticisi Peter Vesterbacka içecek hakkında çok ilginç bilgiler paylaştı.

Paylaşılan bilgilere göre Finlandiya alkolsüz içecek pazarında hatırı sayılır satış rakamlarına ulaşan Angry Birds Soda, ülkedeki kola satışlarını geçmiş durumda. Sodaya olan ilgiden memnun olduklarını ifade eden Peter Vesterbacka, çok yakında Yeni Zelanda ve Avustralya pazarlarına gireceklerini açıkladı.

4 farklı çeşidi var

Dört farklı çeşitle raflardaki yeri alan Angry Birds Soda, meyve aromalı olarak satılıyor. Angry Birds Tropic, Angry Birds Paradise, Angry Birds Lagoon ve Angry Birds Space Comet şu anda satışta bulunan çeşitler arasında yer alıyor.

Görünen o ki Rovio, Angry Birds oyunuyla yakaladığı başarıyı hemen hemen her sektöre yaymaya devam ediyor. Oyun geliştiriciliğinden soda üretimine kadar geniş bir yelpazede ürünleri sunan Rovio'nun yeni ürünlerinin ne olacağını merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.