Doğuş Yayın Grubu'nun yeni ekonomi platformu cnbce.com açıldı

Doğuş Yayın Grubu'nun yeni ekonomi platformu cnbce.com açıldı

Doğuş Yayın Grubu'nun NBC Universal ile ortaklık yaparak kurduğu ve ekonomi kategorisindeki televizyon kanalı CNBC-e, 12 yıl sonra bir internet portalı olan cnbce.com'u kullanıma açtı.

TV kanalında olduğu gibi sadece ekonomi haberlerinin verileceği cnbce.com, internet, akıllı telefon ve tablet PC'de yer alacak.

Cnbce.com'da piyasa bilgileri, haberler, yorum ve analizleri, yaşam ve teknoloji haberlerinin yanı sıra CNBC-e TV kanalını canlı olarak izlemek mümkün olacak.

Türkiye'nin önemli ekonomi yazarlarını kadrosunda bulunduran portalda, Mahfi Eğilmez, Servet Yıldırım, Güngör Uras, Cem Kılıç, Ali Ağaoğlu ve Selim Atalay tarafından analiz ve yorumlar kaleme alınacak.

İMKB verileri anlık olarak görüntüleniyor

Sitede dikkatimizi çeken özellikler arasında İMKB'den gelen verilere anında ulaşılabilecek. Şu anda kullanımda olan birçok portalda İMKB verilerinin 15 dakika gecikmeyle takip edildiğini belirtelim. Öte yandan bu verilere akıllı cihazlardan ulaşmak da mümkün.

Bir ekonomi haberleri portalı olarak başarılı bulduğumuz cnbce.com'da, 12 yıllık televizyon tecrübesi önemli bir rol oynuyor. Bu yüzden gerek bilinirliği gerekse özellikleri bakımından cnbce.com'un hızla büyüyeceğini düşünüyoruz.

Yazının başında belirttiğimiz gibi cnbce.com iPhone, iPad ve Android gibi mobil cihazlarla kullanılacak. Şu anda portal, sadece iPhone ve iPad uygulaması App Store mağazasındaki yerini aldı. Android uygulamasınınsa kısa bir zaman sonra Google Play'deki yerini alacağı bilgisini paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.