Dakick iPhone uygulamasını yayınladı

Dakick iPhone uygulamasını yayınladı

En basit anlatımla  kullanıcıların sanatçıları, etkinlikleri ve mekanları takip etmesini sağlayan platform Dakick.com'un iPhone uygulaması yayınlandı.

Platformun web sürümünde olduğu gibi iPhone uygulamasında da sinema, televizyon, konser, sahne sanatları, sergi, fuar, konferans ve spor gibi 8 farklı kategoriyle kullanıcıların kişisel takvimlerini sosyal elementlerle oluşturmasını sağlıyor.

Dakick iPhone uygulamasıyla kullanıcılar, filmlere, tiyatro oyunlarına kaç puan verildiğini görebiliyor ve bir etkinliğe katılıp katılmayacağı bilgisini arkadaşlarıyla paylaşabiliyor. Öte yandan platformun web sitesinde olduğu gibi etkinliklere puan verme, kullanıcıların ilgi alanlarını inceleme ve beğeni sayılarını görmek mümkün.

Kullanıcılar ayrıca sevdiği bir film yıldızının filmografisine veya müzisyenlerin bilgilerine uygulama üzerinden ulaşabiliyor. Bana özel kısmıda bulunan Dakick uygulamasında kullanıcıların kendilerine özel oluşturabilecekleri kişisel etkinlik takvimleriyle etkinlik önerileri görüntülenebiliyor.

Gelelim Dakick'in web sitesinde olup, iPhone uygulamasında olmayan özelliğe. Dakick kullanıcılarının bildiği üzere, platform üzerinden bir yönlendirmeyle etkinlik biletlerine ulaşmak mümkündü. Ancak bu özellik şu an için Dakick iPhone uygulaması mevcut değil. Bunun Dakick'in web ile iPhone uygulaması arasındaki en büyük fark olduğunu belirtelim.

  

Dakick'in iPhone uygulamasında takvim oluşturma ve sosyal ağlarda etkileşimlerini aktif hale getirmek haricindeki hemen hemen tüm özelliklere platforma kayıt olmadan ulaşmak mümkün. Ancak Dakick takvimini kişiselleştirmek ve sosyal ağ etkileşimleri aktif hale getirmek için platforma kayıt Facebook, Twitter veya e-posta üzerinden kayıt olmak gerekiyor.

Platformun web sitesinde bulunan özellikler Dakick ruhuna uygun olarak iPhone uygulamasına taşındığını ifade edelim. Ancak yukarıda belirttiğimiz gibi etkinlik biletlerini satın alabilmek için yönlendirmenin iPhone uygulamasında da bulunması gerektiğini düşünüyorum. Hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine ulaşan Dakick'in kısa zamanda mobil arayüz ve uygulamalarına da etkinlik bileti satın alma yönlendirmelerini hayata geçireceğini düşünüyoruz.

Dakick'in iPhone uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.