Microsoft'un tableti Surface 499 dolar fiyatla ön siparişte

Microsoft'un tableti Surface 499 dolar fiyatla ön siparişte

Microsoft'un yeniden doğuşunu simgelediğine inandığım Windows 8 gelecek hafta tanıtılacak ve Microsoft'un tableti Surface için ön siparişler dün akşam itibariyle açıldı. Fiyatlar da ortaya çıktı.

Windows 8, Microsoft'un işletim sistemi dünyasına kazandıracağı yeni bir deneyim. Surface de netbook ve notebook gibi dizüstü bilgisayar kategorisini tablet deneyimine eşleyen yeni bir sınıfın önemli bir temsilcisi.

Windows 8 arayüz ve kullanım açısından hem fare ile hem de dokunma ile aynı tecrübeyi vermek üzere geliştirilmiş durumda ve 10.6 inçlik Surface'in ön sipariş ve fiyat bilgileri aşağıda görebilirsiniz.

Fiyatlar 499 dolardan başlıyor

Microsoft tarafından tasarlanan Surface, 32 GB ve 64 GB bellek kapasiteleriyle ön siparişe sunuluyor. 32 GB modeli özel kılıfıyla 599 dolar, kılıfsız ise 499 dolar. 64 GB modeli ise kılıfıyla birlikte 699 dolar.

Hem tablet hem de kişisel bir bilgisayar sahibi olmak isteyenlerin kesinlikle Surface'in özel kılıfına sahip olması lazım ki kılıflar da Surface Touch Cover ve Surface Type Cover olarak iki farklı modelde sunuluyor. İlki 120 dolar, ikincisi 130 dolar değerinde. Tabletlerle 100 dolar farkla alınabilen Touch Cover hafif ve sıkı bilgisayar kullanıcılarını tatmin etmeyebilir. Type Cover ise tam bir tuş takımı deneyimi sunuyor.

Microsoft ilk siparişleri Ekim ayının sonunda ulaştırmayı hedefliyor. Bu arada Surface'in fiyatları da Almanya'da 479 Euro, 579 Euro ve 679 Euro olarak sıralanıyor. Maalesef Türkiye fiyatları konusunda henüz bir açıklama yok.

Microsoft'un 4. çeyrek hedefi

Bu arada WSJ, Microsoft'un 4. çeyrek için 3-5 milyon arası Windows Surface sipariş ettiğini iletiyor ve iPad Mini'yle aynı dönemde piyasaya çıkacak olan Surface'in satış başarısı hakkındaki merakımız giderek artıyor.

Windows 8 RT tabanlı Microsoft Surface'i resmi sayfasında ve aşağıdaki videolarla daha yakından tanıyabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.