NOAH Conference: İnternetin CEO'ları Londra'da buluşuyor

NOAH Conference: İnternetin CEO'ları Londra'da buluşuyor

Avrupa'nın sayılı ve önemli internet konferanslarından NOAH Conference bu yıl 6-7 Kasım tarihlerinde zengin bir konuşmacı ve katılımcı kitlesiyle kapılarını aralıyor.

2009'dan bu yana Avrupa'nın önde gelen üst düzey internet şirketi yöneticilerini, yatırımcıları ve girişimcileri buluşturan NOAH Conference, internet sektörüne ilişkin konularda derinlemesine ele almaya çalışıyor.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve yıllık bir konferans olan NOAH bu yıl 17 ülkeden 100 konuşmacı ve şimdilik onaylanan 600 konuşmacıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

Önemli şirketlerin CEO'ları bir araya geliyor

Bu sene Haziran ayında San Francisco'ya da uzanan NOAH Conference, adından (NOAH=Nuh, Nuh'un gemisi) da anlaşılacağı gibi internet sektörü için yeni başlangıçlar, birliktelik ve çeşitlilik sağlamak adına düzenleniyor. Konferansa ek olarak bir de tanışma gecesi/partisi düzenliyor.

Marco Rodzynek'in kurucusu ve yöneticisi olduğu etkinliğin bu seneki katılımcılarından bahsetmek istersek açıkçası biraz zorlanabiliriz. Yine de bildiğimiz isimlerden eBay, Intel Capital, Accel Partners, Yandex, Intel Capital, Appsfire, Delivery Hero, Flurry, Klarna ve King.com'un Londra'da olacağını paylaşalım. Ayrıca Hepsiburada.com da etkinliğin Türkiye'den katılan tek konuşmacı şirket olacak.

Etkinlik programından da görebileceğimiz gibi NOAH Conference genellikle CEO pozisyonundaki konuşmacıları ağırlıyor. Dolayısıyla Türkiye'den katılacak konukların kendi alanında önde gelen şirketlerin kurucu/yöneticileriyle tanışması pekala mümkün.

Etkinliğin 6-7 Kasım'da düzenleneceğini hatırlatalım. Takviminize uygunsa sadece davetiye ile kayıt alan etkinlik için şuradan davetiye talep edebilirsiniz.

(Merak edenler için bilet fiyatının 700 Pound=2000 TL olduğunu paylaşalım.)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.