iPad Mini modelleri ve fiyatı internete sızdı

iPad Mini modelleri ve fiyatı internete sızdı

iPad Mini geldi geliyor derken bir süredir gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Gelecek mi, gelirse ne zaman ve nasıl bir fiyat etiketiyle piyasaya sunulacak soruları kafaları kurcalamaya devam ederken, Avrupa’nın en büyük teknoloji mağazaları zinciri Media Markt’ın stok takip sisteminden sızan bir ekran görüntüsü tüm sorulara son noktayı koydu.

Eğer ortaya çıkan internet görüntüsü gerçekten iPad Mini’ye dair gerçek bilgileri içeriyorsa Apple’ın yeni tableti çok yakında 16 farklı modeli ile karşımızda olacak gibi görünüyor. Ekran görüntüsüne göre en ucuz modeli 8GB WiFi’nin Avrupa satış fiyatı 249 Euro (yaklaşık 580 TL), en pahallı modeli 64GB WiFi + 3G modeli ise 649 Euro (yaklaşık 1500 TL) ile satışa sunulacak…

Media Markt’ın stok programından sızan bu görüntülerdeki fiyatlar iPad Mini’nin Almanya’daki satış fiyatını gösteriyor. Dolayısıyla başka ülkelerdeki farklı vergi uygulamaları nedeniyle farklı fiyatlarla karşımıza çıkma olasılığı var, ama yine de bu rakamların genel bir fikir vereceğini düşünebiliriz.

Modellerin WiFi ve 3G modelleri arasında tam 100 Euro’luk (yaklaşık 230 TL) bir fark olduğu görülüyor. Bu durumda tüm modellerin 3G fiyatları şöyle görünüyor.

8GB iPad Mini: 349 Euro (yaklaşık 817 TL) 16GB iPad Mini: 449 Euro (yaklaşık 1050 TL) 32GB iPad Mini: 549 Euro (yaklaşık 1285 TL) 64GB iPad Mini: 649 Euro (yaklaşık 1500 TL)

Dediğimiz gibi modellerin WiFi fiyatlarını hesaplamak için her birinden 100 Euro veya 230 TL düşebilirsiniz.

iPad Mini’nin 23 Ekim’de tanıtılması bekleniyor, yani yaklaşık 1 hafta sonra. Bakalım Apple’ın son çeyrek raporunu yayınlayacağı tarihten sadece birkaç gün önce yapacağı bu duyuru tahminleri doğru çıkartacak mı…

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.