Eric Schmidt'ten Gangnam Style dansı

Gangnam Style, YouTube ile ve hatta internetle biraz da ilgisi olan kullanıcıların bileceği bir kelime. Ancak yine de bilmeyenler için paylaşalım. Gangnam Style, Güney Koreli şarkıcı Park Jae-sang (PSY) tarafından söylenen bir müzik parçası ve video klibinde oldukça dikkat çekici dans figürleri var.

Diyeceksiniz ki Webrazzi'de bir müzik parçasının ne işi var. Gangnam Style öyle bir şarkı ki, YouTube'a yüklenmesinin üzerinden yaklaşık üç ay gibi bir süre geçmesine rağmen 292 milyonluk izleme sayısına ve 3 milyona yaklaşan beğeni sayısına ulaşarak Guinness Rekorlar kitabına girmişti.

Gangnam Sytle'nın bir YouTube fenomeni olduğunu söyleyebiliriz. İşin aslına bakacak olursak, PSY bir YouTube avcısı olan Scooter Braun tarafından keşfedildi. Parantez içinde Scooter Braun'un Justin Bieber'ı da YouTube'da keşfettiğini paylaşalım.

Söz konusu bir YouTube ünlüsü olunca PSY adındaki Güney Koreli şarkıcı Google şirketini ziyarete gitmiş. Google İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt tarafından bizzat karşılanan PSY, rekor kıran video klip ve YouTube hakkında kısa bir görüşme gerçekleştirmiş.

Doğal olarak bu görüşme şimdiden bir fenomen olan Gangnam Style dansıyla son bulmuş. Eric Schmidt, PSY'nin ısrarları üzerine Gangnam Style dansına eşlik etmek zorunda kalmış :) Eric Schmidt'i oldukça samimi bulduğumuz Gangnam Style dansını aşağıda izleyebilirsiniz.

Bu arada "Gangnam Style da ne" derseniz orjinal video klibi de izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.