LeWeb Paris'in medya sponsoru Webrazzi!

Avrupa'nın en büyük internet konferansı diyebileceğimiz LeWeb Paris bu sene 4, 5 ve 6 Aralık 2012 tarihlerinde Paris'te gerçekleşecek. 19-20 Haziran tarihlerinde ilk kez Paris dışına çıkan organizasyon LeWeb London ismiyle daha küçük bir yapıda Londra'da gerçekleşmişti ve Webrazzi olarak medya sponsoru olmuştuk. LeWeb London'da gerçekleştirdiğimiz röportajlara ve konferansla ilgili haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

LeWeb yetkilileriyle yaptığımız görüşme sonucunda başlayan işbirliğimizi devam ettirmek konusunda anlaştık ve bu dev organizasyonda, LeWeb Paris'te, Webrazzi olarak CNN ve Financial Times gibi önemli isimlerle birlikte medya sponsoları arasındaki yerimizi aldık.

Henüz sadece birkaç konuşmacı açıklayan LeWeb Paris'in konuşmacı listesinde Instagram kurucusu Kevin Systrom'dan, TechCrunch ve Crunchfund'ın kurucusu Michael Arrington'a, BuddyMedia CEO'su Michael Lazerow'dan, Evernote'un CEO'su Phil Libin'e kadar birçok önemli isim var. Geçmiş senelerdeki tecrübelerimden çok net olarak söyleyebilirim ki, bu konuşmacılara çok daha fazlası ve çok daha dikkat çeken isimler katılacaktır.

Normal bilet fiyatları 2300 Euro olan LeWeb Paris'e, içinde bulundukları indirimli kayıt dönemi boyunca 1690 Euro'ya kaydınızı yaptırabilirsiniz. Konferansla ilgili detaylı bilgilere de resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.