Dijital Akademi’den dijital pazarlama eğitimi [Özel İndirim]

Dijital Akademi’den dijital pazarlama eğitimi [Özel İndirim]

Dijital dünya her geçen gün büyürken, bu dünyanın ihtiyaçlarına cevap verebilecek profesyonellere duyulan ihtiyaç da hızla artıyor. Pek çok farklı kurum bu konuda eğitim programları hazırlarken, Dijital Akademi de yeni nesil pazarlamanın pek çok farklı bileşenini öğretmeyi hedeflediği Digital Hero Dijital Pazarlama sertifika programını başlatıyor.

6 Ekim Cumartesi günü Özyeğin Üniversitesi'nde başlayacak olan program toplam 8 hafta sürecek. 96 saatlik eğitim sürecinde katılımcılara arama motoru pazarlama, display, mobil, e-posta pazarlama, advergame, sosyal medya ve diğer kanallar ile ilgili bilgiler verilecek.

Bu arada tabi ki Webrazzi okurlarına bir de özel indirim var. Bu indirimi nasıl kullanabileceğinizi aşağıda öğrenebilirsiniz.

6 Ekim’de başlayacak ve 8 haftasonu boyunca toplam 96 saat devam edecek olan program 2 Aralık’ta sona erecek. İnternet Reklamcılığı Temelleri ile başlayacak program, Arama Motoru Optimizasyonu, Dijital Medya Satın Alma ve Planlama, Mobil Pazarlama, Viral Pazarlama ve Kriz Yönetimi ve İnternet ve Reklam Hukuku gibi konuları kapsıyor.

Dijital pazarlama alanında yetişmiş personel sayısının az olması ve üniversitelerin programlarının da yeterli sayıya ulaşmamış olması, bu alanda kariyer yapmak isteyenlerin önündeki önemli engeller arasında. Bu tip sertifika programları ise var olan sorunu için en azından kısa vadede önemli bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

Dijital Akademi’nin dijital pazarlama sertifika programı ile ilgili diğer detayları şu adresten bulabilirsiniz. Webrazzi okurlarına özel %5’lik ek indirime sahip olmak içinse, telefon ile başvurunuzu yaptığınızda Webrazzi’de bu yazıyı gördüğünüzü söylemeniz yeterli olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.