Twitter, Hootsuite iş birliği ile 3 milyon dolar değerinde reklam kuponu dağıtacak

Twitter, Hootsuite iş birliği ile 3 milyon dolar değerinde reklam kuponu dağıtacak

Twitter reklam gelirlerini artırmaya kararlı ve daha fazla reklam verene ulaşabilmek istiyor. Bunun için ilk akla gelen yöntem ise promosyon kodları ile ilgi oluşturmak. Google’ın da Adwords ile sıkça başvurduğu bu yöntemi hayata geçirmek için Twitter, en popüler üçüncü taraf araçlardan biri olan Hootsuite ile iş birliğine gitti.

Büyük markaların en çok tercih ettikleri Twitter araçları arasında ilk sırada yer alan Hootsuite bildiğiniz gibi ağırlıklı olarak dijital pazarlamaya önem veren kurumsal firmalara uygun çözümler sunan bir araç.

Twitter da Hootsuite iş birliği sayesinde bu firmaları birer reklam verene dönüştürmek adına 100 dolarlık Twitter reklam kuponu hediye etmeye başlıyor.

Sadece seçilmiş 30 bin Hooutsuite Pro kullanıcısına özel olarak tanımlanan 100 dolarlık Twitter reklam kuponları promosyonlu tweet’ler veya promosyonlu hesaplar için kullanılabilecek. Hooutsuite’in konuyu duyurduğu sayfasında seçimin neye göre yapılacağına dair bir bilgi yer almıyor.

Toplam 3 milyon dolar değerindeki reklam kuponunun dağıtılacağı bu promosyondan sadece fatura adresi ABD sınırları içerisinde bulunan müşteriler yararlanabiliyorlar.

Daha önce de yeni reklam verenlere ulaşabilmek adına farklı promosyonlar gerçekleştiren Twitter bu kez ilk defa promosyonu üçüncü taraf bir Twitter aracı ile entegre olarak sunuyor. Çok büyük ihtimalle Twitter’ın özellikle küçük ve orta çaptaki işletmeleri hedef alan yeni promosyonlarını da önümüzdeki dönemlerde sıkça görmeye devam edeceğiz…

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.