MobileCraft'ın son oyunu FlickShoot 1 Milyon indirilmeyi aştı

MobileCraft'ın son oyunu FlickShoot 1 Milyon indirilmeyi aştı

MobileCraft, 2011 yılının Temmuz'unda kurulan butik bir mobil oyun şirketi. Cumhur Onat ve Veyis Dinçer'in kurucusu olduğu şirkete kurulum aşamasında Emre Kurttepeli yatırım yapmış ve şu anda 3 ortak olarak devam ediliyor.

Haberimizin konusu ise şirketin geliştirdiği son oyunu olan FlickShoot'ın, Google Play'de 1 milyon indirilme sayısına aşması. MobileCraft kurucularından Cumhur Onat'tan aldığımız bilgilere yaklaşık 2 ay önce yayınlanan FlickShoot'un, Almanya, Fransa ve İngiltere gibi birçok Avrupa ülkesinde genel ve spor kategorilerinde ilk sıralarda yer aldığını söylüyor.

FlickShoot, serbest vuruşlar yapılan bir futbol oyunu. Amaç kalede beliren hedefleri vurabilemek. Zamana ve rakiplere karşı yarışmanın mümkün olduğu oyuna korner vuruşları ve kaleci pozisyonuna geçme gibi oyun seçeneklerinin de yakında geleceğini belirtmek istiyoruz. Oyun özelliklerinden çok FlickShoot'un oynanabilirliği gayet kolay olması dikkatimizi çeken noktalardan.

 

Ücretsiz bir oyun olan Flick Shoot'un gelir modeli ekstra oyun modları ve konvansiyonel mobil reklamları üzerine kurulu. Ekstra özelliklerin yer aldığı Flick Shoot PRO versiyonu da bulunuyor.

MobileCraft'ın, FlickShoot dışında oyunları da bulunuyor. Bilgi yarışı ve Super Chicken şirketin diğer dikkat çeken oyunları arasında. MobileCraft'ın bu iki oyunda da başarı yakaladığını söyleyelim.

FlickShoot şu anda hem Anroid'ler hem de iOS işletim sistemli cihazlar için mağazalardaki yerini almış durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.