Trendwatching İstanbul Trend Semineri 6 Eylül'de düzenleniyor

Trendwatching İstanbul Trend Semineri 6 Eylül'de düzenleniyor

Tüketici trendleri raporlarıyla bilinen Trendwatching'in Türkiye'de ilk kez düzenlediği Trendwatching İstanbul Trend Semineri'ne geri sayım başladı. 6 Eylül Perşembe günü düzenlenecek seminerin ayrıntılarını paylaşmak istiyoruz.

Seminerin en büyük özellikliği tüketici trendleri konusunda her şeye hâkim olacak zamanı bulamayan ve işi, markası, mesleği bakımından trendlerin büyük önem taşıdığı insanlara yarım günde tüm bu bilgilere ulaşma fırsatı sağlaması.

Seminer programında Trendwatching.com Global Araştırma Başkanı ve Yönetici Ortağı Henry Mason ve Trenddesk’in kurucusu Zeynep Arhon gibi isimler tüketici eğilimlerini konu alan oturumlar gerçekleştirecek.

50'nin üzerinde trendin konuşulacağı seminerde Türkiye pazarına dair 10 trendin de analizi yapılacak. Analizi yapılacak trendler örneklerle incelenerek, nasıl katma değer sağlanabileceği tartışılacak.

Webrazzi'nin de partneri olduğu Trendwatching İstanbul Trend Seminer'i, Emirgan'daki The Seed'te gerçekleşeceğini hatırlatalım.

Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan İstanbul  Trend Semineri için buradan başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Webrazzi'yi Facebook'ta takip edenler bilet kazanma şansına sahip olabilecek. Buraya tıklayarak Türkiye'yi 2013'te etkileyecek tüketici alışkanlıkları ve marka inovasyonlarını tahmin edin ve 3 biletten birini kazanma şansını yakalayın :)

Etkinlik programının ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • 12:45 17 mega trend ve 30'un üzerinde alt trendi kapsayan Temel Tüketici Trendleri (Henry Mason, trendwatching.com Global Araştırma Başkanı ve Yönetici Ortağı)
  • 13:55 Ara
  • 14:15 7 mega trend ve 15 alt trendi kapsayan Temel Tüketici Trendleri
  • 15:25 2013+: Lokal perspektiften bir değerlendirme (Zeynep Arhon, Trenddesk’in kurucusu)
  • 16:00 Ara
  • 16:20 Trendleri Uygulama ve Faydaya Dönüştürme” Atölyesi
  • 17:20 Toplu kaynaşma & Kokteyl
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.