Yeni Samsung Galaxy Note geliyor

Özellikle akıllı cihazlarda birden çok segmentte üretim yapan Samsung neredeyse her ay yeni bir ürün tanıtır hale geldi. Şirket bugün yaptıı açıklamayla Ağustos ayı sonunda yeni nesil Galaxy Note'u tanıtacak.

Reuters'ta yer alan habere göre Samsung, 29 Ağutos'ta Almanya'da düzenleyeceği Samsung Mobile Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Note'u tanıtacak. Samsung'ta üst düzey bir yöneticinin açıkladığı yeni Galaxy Note, yeni iPhone'nun tanıtılmasından önce stratejik bir karar gibi görünüyor.

Samsung bugüne kadar yeni Galaxy Note için elini sıkı tuttu ve cihaz hakkında neredeyse ne bir görüntü ne de bir özellik bilgisi sızdırmadı. Ancak Samsung'un kendi ürettiği ve satın aldığı parçalardan yeni Galaxy Note'un özelliklerini üç aşağıya beş yukarı tahmin etmek mümkün.

Yeni Galaxy Note'un bir önceki cihaz gibi 5.5 inç boyutunda olması bekleniyor. Çift çekirdekli 1.7 ghz işlemcinin yanı sıra 12 mega piksellik kamera da Galaxy Note'ta beklenen özellikler arasında. Cihazda işletim sistemi olarak Android’in en son versiyonu Jelly Bean 4.1 kullanılıyor.

Yeni iPhone'nun tanıtılması öncesi Samsung'un yeni Galaxy Note haberi önemli bir adım olacak. Yeni Galaxy Note'un her ne kadar farklı segmentte de olsa akıllı telefon satışlarında rekor kıran Apple'ın amiral gemisi yeni iPhone'nun satışlarını nasıl etkileyeceğini gelecekte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.