İhracat Genel Müdürlüğü, TEYDEB ve KOSGEB teşvik ve destek sunumları

İhracat Genel Müdürlüğü, TEYDEB ve KOSGEB teşvik ve destek sunumları

Dün İTO'nun düzenlediği seminerde anlatılan bilişim sektörüne yönelik teşvik ve desteklerden bahsetmiştik.  İhracat Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile TÜBİTAK TEYDEB ve KOSGEB yetkilileri sunum yapmıştı ve bir özet geçmiştik. Bugün elde ettiğimiz o sunumların tamamını veriyoruz.

Tüm destek ve teşvikleri göz önünde bulundurarak tekrar kısa bir özet geçmek gerekirse, girişiminiz için kuruluş aşamasından, ileri Ar-Ge araştırmalarına, yurt içi fuar gezilerinden, yurt dışında ofis açmaya, nitelikli eleman desteğinden tanıtım desteğine kadar farklı başlıklarda geri ödemeli veya geri ödemesiz teşviklerden yararlanabiliyorsunuz. Yapacağınız başvuru(lar) öncesinde kabul sürecine, teşviğin kapsamına, diğer bir teşviği almanıza mani olup olmadığına ve sürecin işleyişine kesinlikle dikkat etmeniz gerektiğinin de altını çizelim.

Sunumları aşağıda inceleyebilir, şuradan bilgisayarınıza indirebilirsiniz. (Elektronik, haberleşme, uzay ve havacılık konusundaki teşvik sunumunun paylaşılmama nedeni sanırım taslağın henüz yasalaşamış olması.)

Ihracat_Genel_Mudurlugu

TUBITAK_TEYDEB

KOSGEB

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.