Trendwatching Istanbul konferansına trend profesyonellerini çağırıyor

Trendwatching Istanbul konferansına trend profesyonellerini çağırıyor

Küresel trend avcısı Trendwatching.com'un Türkiye'ye doğru yelken açtığından ve aylık özet raporlarını Türkçe ile birlikte 8 dilde okuyucularıyla buluşturacağından bahsetmiştik. Önümüzdeki dönemde işbirliğimiz çerçevesinde Trendwatching gözünden özel haberler paylaşmaya çalışacağız ama İstanbul’da düzenlenecek etkinliğin hatırlatmasını yapmak istedik.

Trendwatching’in Türkiye’deki bilinirliğini arttırmayı ve yeni trend avcılarını yakalamayı hedefleyen etkilinlik 6 Eylül'de İstanbul'da düzenlenecek. Bu etkinilik Trendwatching'in tüketici trendlerini masaya yatırdığı farklı ülkelerde 13 şehirde düzenlenen konferanslardan biri ve ilk kez Türkiye'de düzenleniyor.

Toplam 42 trendin (17 ana trend ve 25 alt trend) konuşulacağı etkinlikte Türkiye pazarına dair 10 trendin de analizi yapılacak. Bu trendler örneklerle incelenecek ve çalıştaylarla trendlerden nasıl katma değer sağlanabileceği tartışılacak.

Şu an erken kayıt avantajından faydalanabileceğiniz etkinlikle ilgili detaylara İstanbul etkinliği sayfasından ulaşabilir ve yerinizi ayırtabilirsiniz.

İstanbul'dan önce ve sonra düzenlenecek etkinliklere trendwatching.com/seminars sayfasında listeleniyor. Eğer önümüzdeki dönemde yurtdışına çıkacaksanız göz atmanız faydalı olabilir. ;)

Eğer henüz tanışmadıysanız e-posta aboneliği ile Trendwatching'in aylık özet raporlarına erişilebiliir, Springwise.com ve Happyspotting.com'a göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.