Mobil operatörlerin üçüncü Galaxy S rekabeti [Karşılaştırma]

Mobil operatörlerin üçüncü Galaxy S rekabeti [Karşılaştırma]

Samsung'un amiral gemisi olarak bilinen Galaxy S III nihayet Türkiye'de satışa sunuldu ve Webbrazzi olarak Samsung Galaxy S III'ü Türkiye'de ilk olarak test edenler arasındaydık.

Pazartesi günü satışa sunulan Galaxy S III şu anda teknoloji mağazalarından ve mobil operatörlerden satın alınabiliyor. Türkiye'den hizmet veren omobil operatörlerin tümü cihaz için kampanyalarını açıkladı. Avea, Turkcell ve Vodafone'nun kampanya detayları şöyle:

Avea

Avea, Samsung Galaxy S III'ü üç farklı kampanya ile abonelerine ulaştırıyor. 24 aylık kontrat yapılan kampanyalardan birincisi 'Tarifeye Ek Ödeme'. Bu kampanyaya göre kullanıcıların tarifelerine göre ek ücret verenler cihaza sahip olabiliyor. Birinci grup tarifeyi kullanan kullanıcılar, aylık ödedikleri ücrete 96 TL ödeyerek, kampanyaya katılıyor. İkinci grup tarifeyi kullananlar 89 TL, üçüncü grup tarifeyi kullanan abonelerse 79 TL ödeyerek cihaz sahip olabiliyor.

Avea'nın düzenlediği ikinci kampanya modeli 'İnternet Paketleri'.  Bu kampanyada üç farklı seçenek bulunuyor. Buna göre 24 ay kontrat yapan Avea aboneleri aylık 250 megabyte internete 104 TL verip kampanyaya dahil oluyor. Diğer seçeneklerdeyse 1 GB'a 114 TL, 4 GB'a ise 124 TL ödeyerek Galaxy S III sahibi olunabiliyor. Bu paket kapsamında konuşma ve mesajlaşma paketinin olmadığını belirtebiliriz. Bu yüzde konuşma ve mesajlaşma paketi olan kullanıcılar için 'İnternet Paketleri' kampanyası daha uygun olabilir.

Avea, abonelerine  son olarak 'Her yöne 1000 Dk+Heryöne 1000 SMS+ 2 GB internet' kampanyasını sunuyor. Bu kampanya adından da anlaşılabileceği gibi kullanıcılara aylık bin dakika konuşma, heryöne bin SMS ve 2 GB internet paketi sunuyor. 24 aylık kontrat yapılan kampanyanın aylık ücreti 149 TL. Hiçbir pakete sahip olmayan Avea aboneleri için kampanya katılması mantıklı görünüyor.

Avea'nın kampanyalarından yararlanan kullanıcılar 6 ay boyunca TTNET Wi-Fi noktalarından üctersiz olarak internete bağlanabilecek.

Öte yandan yukarıda paylaştığımız rakamlar 16 GB Samsung Galaxy S III için geçerli olduğunu belirtmek istiyoruz. Avea'nın kampanyalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Turkcell

Turkcell, Samsung Galaxy S III'ü üç farklı kampanyayla kullanıcılarına sunuyor. Bu kampanyalara göre 250 megabyte internet paketiyle cihazı almak isteyen kullanıcılar 24 aylık kontratla 107 TL, 12 aylık kontratla ise 191 TL'ye sahip olabiliyor. Bunun yanı sıra Turkcell'in cihaz için 1 GB ve 4 GB internet paketli kampanyaları da bulunuyor. Cihaz, 1 GB'lık internet paketiyle 117 TL, 4 GB'lık internet paketiyle 126 TL'den başlayan fiyatlarla alınabiliyor.

Turkcell'in Samsung Galaxy S III kampanyalarında konuşma ve SMS paketleri bulunmuyor. Bu yüzden Turkcell cihazın yanında SMS ve konuşma paketi alması gerekiyor. Paylaştığımız fiyatların 16 GB Samsung Galaxy S III için geçerli olduğunu ifade edebiliriz.

Turkcell'in düzenlediği Samsung Galaxy S III kampanyalarını buradan inceleyebilirsiniz.

Vodafone

Samsung Galaxy S III için kampanya düzenleyen mobil operatörlerden bir diğeri Vodafone. Vodafone kampanlarına göz attığımızda 4 farklı kampanya görüyoruz. 24 ay kontratlı olan kampanyalar 49 TL'den başlıyor.

59 TL'lik 'Cep Avantaj Her Yöne Ekstra' kampanyasına göre 16 GB Samsung Galaxy S III alacak aboneler paket fiyatına ek olarak 75 TL, 32 GB Samsung Galaxy S III alacak abonelerse 85 TL ödeyerek sahip olabilecek.

Red Mini kullanan Vodafone aboneleri 79 TL'lik sabit ücretlerine ek olarak 69 TL ve 75 TL ödeyerek kampanyaya katılabiliyor. Red tarifesine sahip olan kullanıcılar tarife ücretine ek olarak 16 GB Samsung Galaxy S III için 59 TL, 32 GB Samsung Galaxy S III içinse 65 TL ödeyerek cihaza sahip olabilyor.

Vodafone'nun düzenlediği Samsung Galaxy S III kampanyalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.