TechCrunch Disrupt'ın şampiyonu UberConference [Video]

Yeni gişirimcileri ortaya çıkarrmak için neredeyse her hafta bir yarışma düzenlenmeye başladı.  Ünlü teknoloji blogu TechCrunch'ın yarışması ise en çok ses getirenlerden biri.
TechCrunch Disrupt'ın şampiyonu UberConference [Video]

Yeni gişirimcileri ortaya çıkarrmak için neredeyse her hafta bir yarışma düzenlenmeye başladı.  Ünlü teknoloji blogu TechCrunch'ın yarışması ise en çok ses getirenlerden biri. Yaklaşık 40 girişimin kıyasıya mücadele ettiği TechCrunch Disrupt yarışmasını kazanan bir konferans platformu olan UberConference.

UberConference, ücretsiz bir konferans platformu. Hesap açan kullanıcılar, arkadaşlarıyla bir grup oluşturuyor. Çevrim içi olan kullanıcılar bir masa etrafında toplanırmış gibi ekranda beliriyor. İsteyen veya istenen kullanıcıların mikrofon sesini kapama gibi özellikleri de var. Platformun tüm sosyal ağlarla bağlantılı çalıştığını ifade edebiliriz. Çevrim içi kullanıcıların sosyal ağ bilgilerine ulaşmak mümkün.

UberConference hem web üzerinde hem de iPhone uygulaması üzerinden kullanılan bir platform. Uygulamanın iPhone'ler ile kullanılması konferans görüşmelerine yeni bir özellik getiriyor. Kullanıcılar artık hemen hemen her yerden konferans görüşmelerine katılabilecek.

Finalde yarışanların arasında gTarOpenGardenArk, Babelverse ve Sunglass gibi girişimler de bulunuyordu.

Yarışmayı kazanan UberConference ekibi 50 bin dolar çekin sahibi olduğunu paylaşmak istiyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.