E-ticaret Akademi katılımcıları yatırımcılarla buluşuyor

E-ticaret Akademi katılımcıları yatırımcılarla buluşuyor

Üniversite kulüplerinin meslek yaşamına hazırlık anlamında önemi çok büyük. Mezuniyet sonrası yaşama adaptasyonu hızlandıran henüz bir avuç eğitim ve etkinlik programı olsa da sayılarının hızla arttığını görmek sevindirici. İyi örneklerden biri olan, Bilgi Üniversitesi E-ticaret Kulübü'nü düzenlediği E-ticaret Akademi, yedi haftalık eğitim programının son seminerlerini bir networking toplantısıyla Webrazzi takipçilerine açıyor.

Tüm seminerlerin soru-cevaplarla sohbet havasında ilerlediği eğitim programının 26 Mayıs'taki son toplantısında Gittigidiyor'dan Hakan Erdoğan 'E-ticaret’te Ödeme Sistemleri ve Banka Tarafı', Pozitron'dan Fatih İşbecer 'M-ticaret', Avukat Gökhan Ahi ise 'E-ticaret ve Hukuk' başlıklı seminerlerini verecek. Bunların ardından 7 haftalık programın katılımcıları, Mackolik.com tesislerinde yatırımcı ve sektör temsilcileriyle bir araya gelecekler.

Eğitim programının takvimi hatırlamak isteyenler buraya tıklayabilir. Sınırlı sayıda katılımcının yer alacağı final buluşmasına kayıt başvurusu için de buradaki formu doldurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.