Webrazzi İlan: Webrazzi okuyucularına özel ilanlar, teklifler ve fırsatlar

Webrazzi İlan: Webrazzi okuyucularına özel ilanlar, teklifler ve fırsatlar

Webrazzi okuyucuları yani sizler, bugün sadece Türkiye değil dünya çapında Türkiye internet pazarını hedefleyen firmalar tarafından da en önemli ve değer verilen kitle konumundasınız. Bunu zaten biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız da Pazartesi sendromunda olduğunuzu düşündüğüm bu günde bu gerçeği sizlerle paylaşmış olup, biraz daha havaya girmenizi sağlamış olayım. :)

Sadece son birkaç ay değil, son birkaç yıldır sürekli çeşitli firmalar sizlere ulaşabilmek için bizimle iletişime geçip size özel teklifler sunmak istiyorlardı. Konferanslara indirim, alışveriş sitelerinde hediye çekleri, web tabanlı servislerinde indirim, eğitim programlarında indirim gibi birçok size özel imkanlar bizlerle paylaşılıyordu. Biz de aralarından sizin için değerli olacağını düşündüklerimizi dönem dönem sizlerle paylaşıyorduk.

Sadece bu tür teklifler değil, dönem dönem Webrazzi üzerinden değerli alan adlarını satmak isteyen firmalar da ilan modelinde bir yayın yapmak istiyorlardı.

Uzun lafın kısası... Bu ihtiyacın farkında olduğumuz için bugün itibariyle Webrazzi İlan servisimizi yayına aldık.

Bugünden itibaren isteyen firmalar - ya da elbette kişiler - mevcut kategorilerimize uygun olarak webrazzi.com/ilan adresinden ilanlarınızı Türkiye'nin en etkili ve değerli kitlesine ulaştırabilirsiniz. Tabi ki, yine sizler ayrıcalığınızı hissederek yayınlanan ilanlardan ilginizi çekenleri değerlendirebilirsiniz.

Burada önemli bir noktayı paylaşmamda fayda olacak; Webrazzi İlan, kariyer ilanları yayınlamak için kullanılmayacaktır. Bir süredir organizasyonel ve teknik yapılanma sebebiyle kapalı olan Webrazzi Kariyer kısa süre içinde yeniden sizlerle birlikte olduğunda iş ilanlarınız için Webrazzi Kariyer'i kullanabileceksiniz.

Hali hazırda Webrazzi İlan üzerinde yayında olan gerçek ve örnek ilanlar bulunuyor. Servisin içeriğini tanımanız için bizi açılışta yalnız bırakmayan değerli şirketlerin ilanlarını ve fikir olması için yarattığımız örnek ilanlarımızı inceleyebilirsiniz. Gerçek ilanlar geldikçe örnek ilanlarımızı yayından kaldıracağız.

Eğer Webrazzi İlan'ın ilk kullanıcılarından olmak, ilanınızı ilk günden Webrazzi okuyucularına duyurmak isterseniz ilan girişinizi hemen yapabilirsiniz.

Webrazzi İlan'ın açılışa özel 30 gün boyunca ilan yayınlama bedeli 250 TL + KDV olacaktır. Webrazzi ana sayfasından da dönem dönem liste halinde paylaşılacak olan ilanlarınızdan başarılı geri dönüşler alacağınızı tahmin ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.