'Yarının büyük işletmesi' İyiGirişim Zirvesi'nde tanımlanacak

'Yarının büyük işletmesi' İyiGirişim Zirvesi'nde tanımlanacak

Türkiye'nin internet girişimci çevresini bir araya getiren ve oldukça ilgi gören Webrazzi Startup'12 konferansımızın heyecanı bitmeden bu kez Endeavor ve TÜSİAD ortaklığında düzenlenen İyiGirişim Zirvesi'ne çağırıyoruz okuyucularımızı. İlki geçen yıl düzenlenen iyiGirişim Zirvesi’nin bu seneki teması “Business Model Generation/İş Modeli Üretimi”.

'Yarının Büyük İşletmeleri’ni hedef alan konferans, Endeavor ve TÜSİAD ortaklığında, Akbank ve Turkcell ana sponsorluğunda Spotify yöneticilerinden ve Business Models Inc.'ten Tobias Edström’ün katılımıyla gerçekleşiyor.

Özellikle dijital ekonominin kriz dinlemeden büyümesini sürdürdüğü hız çağında, girişimci şirketlerin iş modellerini de değişen pazar koşularına göre sürekli güncellemeleri gerekiyor. Hızla uyum göstermenin kilit faktör olduğu ortamda şirketlerin iş modelleri üretirken ve uygularken göz önüne alması gereken kriter ve bilgiler İyiGirişim Zirvesi'nin ana konusu. Zirve kapsamında tüm gün sürecek atölye çalışmalarında 'İş Modeli Üretimi' özellikle inovasyon ve müşteri odaklılık boyutlarıyla tüm dünyadan örneklerle mercek altına alınacak.

Şirketini kurmuş, hızlı büyümeyi hedefleyen girişimcilerle yatırımcıları bir araya getirecek, YABİ’lere ilham verecek ve yol gösterecek yüksek katma değerli bu etkinlik 24 Mayıs 2012, Perşembe Günü saat 09:30-18:30 arası Sabancı Center, Levent’te yapılacak. Zirve'nin programı için buraya, kayıt için de buraya tıklayınız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.