Twitter yeni servisiyle e-posta ruhunu yaşatmaya devam ediyor

Twitter yeni servisiyle e-posta ruhunu yaşatmaya devam ediyor

Sosyal ağların e-posta devrini bitirdiği konuşulan bir dönemden geçiriyoruz. Ancak sosyal ağlar e-posta ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Twitter'ın bu anlamda bir adım attığını paylaşmak istiyoruz.

Twitter, resmi blogundan kullanıcılarına haftalık e-posta servisi yapacaklarını duyurdu. Sosyal ağın yeni servisi haftanın 'trend' olan Tweet'lerini kullanıcılara iletecek. Haftanın özeti diyebileceğimiz bu özelliğin, kullanıcıların kaçırdığı gündemi yakalamasına yardımcı olabileceğini söyleyebiliriz.

Servisi etkin hale getirmek için Twitter bildirim ayarlarında bulunan 'A weekly digest of Stories & Tweets from my network' seçeneğine tik atmak gerekiyor. Servisin tüm dünyada kullanıma açıldığını belirtmek istiyoruz.

E-posta adresine gelen haftanın Tweet'lerini retweet etmek ve favorilere eklemek mümkün. Blog yazısında haftanın hangi günü e-posta servisi yapılacağına yer verilmediğini paylaşmak istiyoruz.

Bu servisin ne kadar yararlı olacağı tartışılabilir. Ancak e-posta ruhunun hala yaşadığını söylemek mümkün. Özellikle bir sosyal ağın e-posta tabanlı bir servisi hayata geçirmesi bunu fazlasıyla ispatlıyor. E-postanın hala internet üzerinden en iyi iletişi aracı olduğunu söylemek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.