Fyonk.com 4500 aktif kullanıcı, 11 mağazaya ulaştı - Webrazzi Startup'12

Startup 12'de yine kısa süre önce tanıttığımız bir girişim olan Fyonk.com da sunum yaptı.
Fyonk.com 4500 aktif kullanıcı, 11 mağazaya ulaştı - Webrazzi Startup'12

Startup 12'de yine kısa süre önce tanıttığımız bir girişim olan Fyonk.com da sunum yaptı. Fyonk'un kurucularından Deniz Oktar, 8 Mayıs'ta genel kullanıma açılan Fyonk'u anlattı ve güncel bilgiler verdi.

Hatırlatmak gerekirse Fyonk bir sosyal hediyeleşme  uygulaması. Facebook temelli çalışan hizmet hem markalara ve e-ticaret sitelerine yeni müşteriler kazandırmak için hem online hem de fiziksel mağazalarda kullanılabilecek ürün çekleri sunuyor. Fyonk kullanıcıları da bu çekleri dilerse sunulan şekilde, dilerse çekin değerini yükselterek (para ekleyerek) gönderebiliyor. Başka bir kullanıcıya gönderilen hediyenin tutarı da arttırılabiliyor.

Grup katılımıyla hediyelerin çapı oldukça büyüyebiliyor. Barış Can Daylık'ın da kurucular arasında olduğu bu yeni girişim, Deniz Oktar'ın paylaştığı bilgilere göre 6 gün sonunda 4500 aktif kullanıcıya ulaşmış ve bu kullanıcılar arkadaşlarına/tanıdıklarına 3500 hediye çeki gönderilmiş.

Kullandırdığı çekler üzerinden performans odaklı iş modeli ile kazanç sağlayacağını bildiğimiz Fyonk'a dahil olan e-ticaret mağazası 11'e ulaşmış. Hemen hepsini bildiğinizi tahmin ettiğim siteler şunlar; Tchibo, Evmanya, Ebebek, Buldumbuldum, Butigo, Momento, Çikolatasepeti, Çiceksepeti, Frutation, Lilakutu ve Hazinem.

Bilindiği üzere Tchibo ve Ebebek'in fiziksel mağazaları da bulunuyor. Deniz Oktar, çok yakında büyük oyuncularla fiziksel perakendecileri de sisteme dahil edeceklerini paylaştı.

 

Webrazzi Startup'12 Sponsorları

Elmas Sponsor

Microsoft Türkiye

Platin Sponsor

iLab Ventures

Altın Sponsor

Çalışkan Kızılyel Hummingbird Ventures IBM

Dijital Medya Sponsoru

Sosyal Medya Sponsoru

İletişim Sponsoru

Destekleyenler

Endeavor Türkiye Etohum Keyground

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.