Yeni iPad’i kim, kaça satıyor? [Karşılaştırmalı liste]

Yeni iPad’i kim, kaça satıyor? [Karşılaştırmalı liste]

Yaklaşık 2 ay süren beklentiler sonucunda Yeni iPad bugün itibariyle Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. İlginin büyük olması nedeniyle bir yandan GSM operatörleri, diğer yanda ise teknoloji marketler arasında kıyasıya rekabet daha ilk günden kendini göstermeye başladı.

GSM operatörleri farkı sundukları veri paketleri ile yaratmaya çalışıyorlar. Teknoloji marketlerinde ise en önemli fark model çeşitliliği ve fiyat avantajları ile sağlanmaya çalışıyor.

Aşağıda Turkcell, Avea ve Vodafone’un Yeni iPad kampanyalarının fiyatları ile ilgili tüm detaylarının yanı sıra, Bilkom ve Bilkom güvencesi ile Yeni iPad satışına başlayan Media Markt, Teknosa, Saturn, Bimeks, Darty ve Electro World’ün fiyatlarını karşılaştırmalı olarak bulabilirsiniz.

* Turkcell’in sınırsız veri paketinin aylık adil kullanımı 15GB, kullanıcılar aylık olarak bu kotayı aştıkları taktirde bağlantı hızları 128 Kbps’ye düşüyor ama kota aşım ücreti uygulanmıyor.

** Avea sınırsız veri paketi yerine, 24 aylık taahhüt süresi boyunca sınırsız TTNET WiFi kullanım imkanı sunuyor.

Teknoloji marketlerin Yeni iPad satış fiyatları, kendi basın bültenleri ve web sitelerinde yer alan açıklamalardan derlenmiştir.

Kaynaklar: Turkcell, Avea, Vodafone, Bilkom, Media Markt, Teknosa, Saturn, Bimeks, Darty, Electro World

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.