Küresel trend avcısı Trendwatching.com Türkiye pazarına odaklanıyor

Küresel trend avcısı Trendwatching.com Türkiye pazarına odaklanıyor

2002 yılında dünya çapında tüketici trend ve yeni iş fikirlerini analiz etmek üzerine kurulan Trendwatching.com yüzünü Türkiye'ye dönüyor. Eylül ayında İstanbul'da bir etkinlik düzenleyecek olan şirket, 'trend dünyasını' yakından takip eden Türk kullanıcılara artık daha yakın olmaya çalışacak.

Reinier Evers tarafından kurulan Trendwatching, aylık raporları ile özellikle gelişmiş pazarlardaki tüketici eğilimlerinin nabzını tutuyor. E-posta aboneliği ile aylık özet raporlara erişilebiliyor ve Springwise.com bu bilgi paylaşımını güçlendiriyor. Happyspotting.com'da ise Trendwatching'in gözü ve kulağı olan trend meraklısı bir kullanıcı kitlesi bulunuyor.

Aylık özet raporlarını Türkçe ile birlikte 8 dilde okuyucularıyla buluşturan Trendwathing'i Türkiye'den takip edenler muhakkak vardır. Zira hazırlanan raporlar 150 civarında ülkeye ulaşıyor. Eylül ayında İstanbul'da düzenlenecek etkinlik ise Trendwatching'in Türkiye'deki bilinirliğini arttırmayı hedefliyor.

Merak edenler için Mayıs ayı raporunun 'perakendecilikte (d)evrim' başlığını taşıdığını paylaşalım. eBay, Zara, Google ve daha bir çok bilindik şirketin perakendecilikte nasıl adımlar atacağını inceleyen raporu ve ilgimizi çeken detaylı analizleri Trendwatching işbirliğimiz çerçevesinde önümüzdeki dönemde sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.