LeWeb London'da medya sponsoru Webrazzi [İndirim Kuponu]

LeWeb London'da medya sponsoru Webrazzi [İndirim Kuponu]

Avrupa'da internet sektörü ve ekosisteminin masaya yatırıldığı en büyük organizasyonlardan olan LeWeb, bu yıl Londra ve Paris'te düzenleniyor. 19 ve 20 Haziran'da gerçekleşecek LeWeb London konferansında Webrazzi medya sponsoru olarak yer alıyor. LeWeb London'a katılmak isteyen Webrazzi okuyucuları 100 sterlinlik indirimden de Webrazzi koduyla yararlanabilecek.

LeWeb London konferansının bu yılki teması 'Gerçek zamandan da daha hızlı' olarak belirlendi. Uygulamalar aracılığıyla artık anlık olarak tüm hareketlerimizi paylaştığımız, birbirimizle sürekli iletişim halinde olduğumuz günümüz dünyasında şirketlerin rekabet edebilmesi, neredeyse gerçek zamanlı iletişimden bile hızlı düşünüp davranmayı gerektiriyor. Işık hızında aksiyon almanın hayati önem kazanması, girişimcilerin akşam iyi bir fikirle yatağa girip neredeyse ertesi gün girişimleri için ilk tur yatırım görüşmelerine başlıyor olabilmesi, kaotik bir yapıya bürünen bu pazarda şirketleri hiç olmadığı kadar hızlı tepki vermeye zorluyor.

LeWeb London 2012 konferansına katılacak konuşmacılar, işte bu 'ışık hızında adaptasyon' un gerekliliğini, pazar ve ekosistemdeki değişimleri izleyicilerle paylaşacak. Bu yılki konferansta aralarında Birleşik Krallık Devlet Dijital Hizmetler Dairesi Başkanı Mike Bracken, TechCrunch kurucusu ve CrunchFund ortağı Michael Arrington, Financial Times medya muhabiri Tim Bradshow, Google ürün yönetiminden sorumlu Başkan Yardımcısı Bradley Horowitz, Fab kurucusu ve CEO'su Jason Goldberg, Atomico kurucu ortağı ve CEO'su Niklas Zennström, TechCrunch Avrupa Editörü Mike Butcher, Klout kurucusu ve CEO'su Joe Fernandez'in de bulunduğu sektörün önde gelen isimleri deneyim ve görüşlerini paylaşacak. Konuşmacıların tam listesini görmek için buraya tıklayın.

LeWeb kapsamında her yıl düzenlenen Startup Competition bu yıl da gerçekleşiyor ve Avrupa çapında hayata geçirilmiş yeni girişimler ödül için yarışıyor. Başvuruların halen açık olduğu yarışmaya girişiminizi kaydettirmek için buraya tıklayın.

Yazının başında belirttiğimiz gibi Webrazzi LeWeb London 2012 konferansının medya sponsorları arasında. Konferansa katılmak isteyen Webrazzi okuyucuları bu linke tıklayarak doğrudan 100 sterlin indirimli ücret tarifesi üzerinden kayıt yaptırabilir.

Webrazzi ekibi olarak LeWeb London 2012'yi yerinde izliyor, tartışma ve analizleri sizlerle paylaşıyor olacağız. Geçtiğimiz yıl Paris'te düzenlenen LeWeb Paris 2011 konferansından unutulmaz anları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.