Konum tabanlı haber uygulaması Haberyerim App Store'da

Konum tabanlı haber uygulaması Haberyerim App Store'da

Güncel haberleri konumunuza göre sıralayan Haberyer.im Android uygulamasından kısa süre sonra Facebook uygulamasını yayına almıştı. Şimdi ise Haberyer.im'in iPhone uygulaması kullanıma açılmış.

Hatırlatmak gerekirse Haberyerim, çevrenizde gelişen haberleri metni taraması ile tespit eden ve bir haftalık haber geçmişine ulaşmanıza da imkan verecek şekilde listeleyen bir servis.

Haberyerim iPhone uygulaması ile kendini en popüler 3 uygulama platformunda konumlandırmış oluyor ama Androidli akıllı telefonların yaygınlığına rağmen Play Store'da henüz 1000 kullanıcıya ulaşamamış.

Twitter'ın çok konuşulan haberleri ayrıştırması Haberyerim'i ne kadar etkiliyor bilemesek de, Invio'nun bu servisini daha geniş kitlelere ulaşması için Twitter ve Facebook'u kullanması iyi olabilir. Hem arayüz hem de işlevsel açıdan biraz daha geliştirmesi de özellikle iPhone kullanıcılarını daha fazla memnun edecektir.

Konumunuza göre haberleri takip etmek istiyorsanız ve iPhone kullanıcısı iseniz uygulamayı App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.