Startup Labs kuluçka programı yarın açılış yapıyor [5 davetiye]

Startup Labs kuluçka programı yarın açılış yapıyor [5 davetiye]

Bu yıl Türkiye’deki girişimcilere de kapısını açacak olan Startup Labs, yarın ilk kez girişimcilerle buluşuyor. Erken aşama bir yatırım fonu olarak kurulan Startup Labs, kuluçka programı öncesinde bir açılış toplantısı yapacak.

20 Mart'ta dolan başvuru süresinin ardından düzenlenecek olan toplantı Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü'nde düzenlenecek. Daha önce paylaştığımız üzere Startups Labs, Türkiye’de Galata İş Melekleri (GBA) ve Girişim Fabrikası‘nın desteğiyle adım atıyor ve seçilen girişimler 30 bin dolarlık desteğin yanı sıra farklı yardımlarla da destekleniyor.

Desteklenecek 5 girişim ekibi 6-26 Nisan tarihleri arasında  üç hafta sürecek olan bir programa alınacak. Yarın 13:00-17:00 arasında düzenlenecek etkinlik tanışma seansı ile başlayacak ve açılış konuşmaları, girişim tanıtımları ve kokteyl ile devam edecek.

Yarınki ilk sunumların ardından program sonunda girişimlerin geldiği durumu görmek için de bir demo günü yapılacak. GBA ve Girişim Fabrikası ekibinin yanısıra Emre Kurttepeli ve Sina Afra ve çeşitli kurumsal şirketlerin CEO'ları da yarın ki etkinlikte olacak.

Medya sporsoru olarak  destek verdiğimiz Startup Labs'in yarınki etkiliğine sadece girişim ekipleri ve davetliler katılabiliyor ama [email protected]'a Webrazzi referansı ile eposta gönderen 5 Webrazzi okuyucusu da orada olma şansını yakalayacak. Hem yeni girişimcimcilerle hem de girişimleri için önemli bir çok isimle tanışabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.