Cockpito.com: Uygulama trafiğinin gerçek zamanlı analizi

Cockpito.com: Uygulama trafiğinin gerçek zamanlı analizi

Octeth çatısı altında Sendloop'u kuran Hürtürk Kardeşler (Cem ve Mert Hürtürk), yeni ve yine küresel pazar hedefi olan bir girişime imza atıyor. Cockpito, ihtiyaç duyulan ama henüz örneklerini göremediğimiz bir alana, uygulamalar için trafik analizi hizmetine odaklanıyor.

Dün itibariyle açılan Cockpito.com, uygulamalar (web uygulaması, masaüstü uygulaması, mobil uygulama ve websiteleri) için gerçek zamanlı trafik analiz hizmeti sunuyor. Özellikle mobil uygulamalarda derinlemesine ölçüm yapan çok sayıda bağımsız servis bulunmadığı için Cockpito'nun önünde ciddi bir fırsat alanı olduğunu söylemek mümkün.

Site üzerinde gördüğümüz kadarıyla Octeth bu alanı iyi kullanacağa benziyor. Kullanıcıların uygulama kullanımına dair detayları gerçek zamanlı ve oldukça görsel bir arayüzde sunuyor. Ölçüm kriterlerinin ucu açık, ancak Octeth lisanslama modeliyle hizmet veren Cockpito'da her ek 5 ölçüm kriterini ayrı olarak ücretlendiriyor.

Octeth ekibinin Sendloop'u istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünü biliyoruz. Dolayısıyla aynı ekipten başarılı bir girişimin çıkma ihtimali yüksek. Diğer yandan Webrazzi kurucusu Arda Kutsal'ın Octeth ile ortak girişimi olan Helpmonk da bu yılın 3. çeyreğinde pazara girecek ve Octeth'in gücünü bu üç proje arasında iyi bir şekilde dağıtması gerekecek.

30 günlük ücretsiz deneme fırsatı sunan Cockpito'nun nasıl çalıştığını şurada görebilir, benzer servisler kullanıyorsanız karşılaştırma yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.