Kadir Has Üniversitesi'nden girişimcilik ve e-ticaret eğitimi

Kadir Has Üniversitesi'nden girişimcilik ve e-ticaret eğitimi

İnternet çevresinde gelişen ve büyüyen yeni iş dünyası, sektör için girişimcileri destekleyecek eğitimleri de beraberinde getiriyor. Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Smart Solutions Türkiye’nin en hızlı büyüyen iki değeri olan "girişimcilik ve e-ticaret" üzerine bir eğitim programı düzenliyor.

E-ticaret alanında kendi işini kurmak veya mevcut işini internete taşımak isteyenlere ulaşmayı hedefleyen etkinlik e-ticaretle ilgili hemen her konuya değiniyor. Eğitimin kapsamında girişimcilere teknoloji, işletme, pazarlama gibi gerekli diğer alanlardan da bilgiler veriliyor.

10 Mart – 26 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenecek 72 saatlik eğitim programında Aslı Gökdere, Çağlar Erol, Ersan Özer gibi internet girişimcisi ve e-ticaret sektöründen önemli isimler var. Katılımcılar program sonunda projelerini yatırımcılara anlatma fırsatı da bulacak.

Eğitime kayıt olmak isteyenler için farklı indirimler sunan Kadir Has Üniversitesi, herhangi bir şarta uymayan 10 Webrazzi okuru için de yüzde 25 indirim (Kadir Has Bursu) sunuyor. Bu indirimi kullanmak için kayıt sırasında referans olarak Webrazzi'nin adını vermeniz yeterli.

Detaylı bilgileri kayıt sayfasında bulabilirsiniz. Başarılı bir e-ticaret girişimine imza atarsanız bizimle iletişime geçmeyi de unutmayın. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.