E-Bebek.com'un çoğunluk hissesi satıldı [Son Dakika]

E-Bebek.com'un çoğunluk hissesi satıldı [Son Dakika]

Bir süre önce e-bebek.com'un bir yatırım aldığı bilgisine ulaşmıştık ve yatırımın gerçekleştiğini teyit etmiş bulunuyoruz. E-bebek hisselerindeki değişimler şu anda şirket hisselerinin yarısının satıldığını gösteriyor.

E-bebek.com sermayesi gelen yatırım ile önce 1.5 milyon TL'den 4 milyon TL'ye ardından 4,8 milyon TL'ye yükseltilmiş. Topbaş Ailesi'nin yeni üyelerle yönetim kuruluna katıldığını görüyoruz.

Yatırım ve sermaye artırımı sonrası Halil Erdoğmuş'un hisse oranı yüzde 41,17'ye gerilemiş. Mustafa Latif Topbaş, Muhammed Topbaş ve Musa Topbaş'ın toplam hisse oranı ise yüzde 50,4'e çıkmış.

Halil Erdoğmuş'un verdiği bilgiye göre e-bebek'in 2011 cirosu 54 milyon TL ve 2012 hedefi 75 milyon TL. Fiziksel mağazacılığa da geçiş yapan e-bebek'in şu an 19 mağazası bulunuyor. 2012'de ise altı yeni mağaza açılması hedefleniyor.

Paramini.com ile bebekler ve anneler  için özel alışveriş eğilimine yönelen e-bebek bir süredir bu iş sürecini askıya almış durumda ama yatırım sonrası yeni planların yapılacağını ve e-ticaret pazarındaki hareketliliği artıracağını düşünebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.