Arabnet 2012'de MENA bölgesi için önemli bir etkinliğe hazırlanıyor

Arabnet 2012'de MENA bölgesi için önemli bir etkinliğe hazırlanıyor

MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinin en etkili internet konferansı olarak adını duyuran ArabNet, 2012 yılı programını açıkladı. Webrazzi'nin medya sponsoru olarak destek verdiği etkinlik bir çok başlıkta önemli bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor.

Arabnet'in kendi bölgesindeki önemi, bölgenin artan potansiyeli ile paralel bir çizgide. Geçtiğimiz yıllarda Silikon Vadisi'nin de gözüne batan etkinlik bu yıl da farklı başlıklarda girişimciler, yatırımcılar ve markalar için etkili bir ortam sunmayı hedefliyor.

Ideathon ve Startup Demo ile ilk aşamadaki girişimcilerin destek bulmasını sağlayacak olan Arabnet, The Overnight yarışması ile yetenekli yazılımcıları sahneye çıkaracak. ArabNet Case Study Challenge (ACSC) ise markaların ve ajansların hünerlerini sergilemesine fırsat tanıyacak.

 Mart ayı sonunda Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenecek olan Arabnet, MENA bölgesinde açılmak isteyen girişimciler için 5 günlük bir maraton olacak. Webrazzi olarak biz de bu maratonu sizlerin ilgisine sunacağız. Detaylı bilgileri ve gelişmeleri arabnet.me adresinde bulabilirsiniz.

Arabnet kurucusu Omar Christidis'in yarın düzenleyeceğimiz Webrazzi E-Ticaret’12‘de konuşmacı olarak yer alıyor ve etkinliğe katılacak konuklarımız kendisiyle tanışma fırsatı yakalayabilir. Christidis'in sunumundan önemli notları da Webrazzi'de paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.