Etohum 40 söyleşilerimize restoranlara ilişkin müşteri geri bildirimleri yapılabilen mobil uygulama Foodback ile devam ediyoruz. Uygulamayı, yaratıcıları Çağlar Çakar ve Berk Çağlayan anlatıyor.

Foodback, restoran ve kafelerde aldığınız hizmetlerle ilgili tüm düşüncelerinizi, restoran işletmecisine anında iletebileceğiniz bir uygulama. Yemekler, servis, temizlik gibi unsurları oylayabilir, işletmeciye bildirmek istediğiniz yorumları uygulamayı kullanarak ekleyebilirsiniz. Sistem, işletmecilerin müşteri hassasiyetlerine, henüz müşterileri restoranda iken ulaşmalarını ve anında aksiyon alabilmelerini sağlıyor.

İşletmeci ve müşteriyi doğrudan birbirine bağlayan Foodback, hizmet sektörü tüketicilerini daha yakından tanımanın ve tüketici isteklerine anında gerçek tepki vermenin en hızlı yolu. Foodback sayesinde restoran işletmecileri, müşterilerinin hangi yemeklerinin beğenildiğini, müşteri memnuniyetinin hangi seviyede olduğu, hangi saatlerde hizmetin aksadığı gibi unsurları müşteri gözünden görebilecek, hangi unsurlarda güçlü, hangi unsurlarda zayıf olduklarını an ve an takip edebilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.