CEED, Türk şirketlerini Avrupalı şirketlerle buluşmaya davet ediyor

CEED, Türk şirketlerini Avrupalı şirketlerle buluşmaya davet ediyor

Girişim Fabrikası'nın da bir getirisi olarak 'girişimci üniversitesi' olma yolunda ilerleyen Özyeğin Üniversitesi bu ay sonunda CEED'in düzenleyeceği bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Etkinlik Avrupalı ve Türk şirketleri bir araya getirmeyi ve yeni ortaklıklar kurulmasını hedefliyor.

Özyeğin Üniversitesi'nin yanısıra TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve DEİK ortaklığında gerçekleştirilecek CEED (The Center for Entrepreneurship and Executive Development) toplantısı, Orta ve Doğu Avrupa’dan 100'e yakın firmayı ikili ilişkiler kurmak üzere bir araya getirecek.

Yurtdışından gelecek firmalar, bilişim teknolojileri, perakende, elektronik, hizmet, yenilenebilir enerji ve telekom gibi sektörlerde faaliyet gösteriyor. Şirketlerin büyüklükleri 500 bin ile 2 milyon euro arasında değişiyor ve etkinlik bu şirketlerle iş birliği yapabilecek Türk firmalarının ilgisini bekliyor.

Toplantıda Türkiye sınırlarını aşmak isteyen şirketler için yerel fırsatlar ve sektörel eğilimler konuşulacak, uygun stratejik ortaklıklar değerlendirilecek.

Etkinliğe katılmak isteyen şirketler şu bağlantıdaki formu doldurabilir, etkinliğe katılacağını aktaran şirket bilgilerini şu adreste inceleyebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.