#NBATownHall: Hayranlar Soruyor NBA Yıldızları Cevaplıyor

#NBATownHall: Hayranlar Soruyor NBA Yıldızları Cevaplıyor

Basketbol ile ilgilenen okurlarımız mutlaka takip ediyorlardır. NBA'de lokavt sona erdi ve önümüzdeki hafta NBA'in 2011-2012 sezonu başlamış olacak.

Facebook'u ve Twitter'ı oldukça aktif bir biçimde kullanan NBA (National Basketball Association) organizasyonu, bir yerde yeni sezonun lansmanı olarak nitelendirebileceğimiz bir hareketi, tamamen sosyal medya üzerinden kurgulamış durumda.

NBA, bugün akşam saatlerinde (Amerika saatine göre elbette) canlı olarak bir soru-cevap etkinliği gerçekleştirilecek. Facebook sayfası üzerinden gerçekleşecek etkinliğe Oklahoma City Thunder takımından Kevin Durant,  New York Knicks'ten Amar’e Stoudemire, Golden State Warriors'tan Stephen Curry katılacak ve gelen soruları yanıtlayacaklar.

Canlı olarak Facebook üzerinden takip edilebilecek etkinlikte, kullanıcılar da sorularını yine Facebook üzerinden ya da Twitter'da #NBATownHall hashtag'ini kullanarak iletecekler. Aynı zamanda gün boyunca Twitter hesapları üzerinden hediyeler dağıtacaklar. NBA Town Hall adı altında yapılacak bu etkinliğin Facebook etkinlik sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

David Aldridge'in moderatörlüğünü üstleneceği ve ilki gerçekleşecek NBA Town Hall video chat etkinliğinin devamı gelmesi de muhtemel. NBA'in Facebook sayfasında yaklaşık 11 milyon, Twitter hesabında ise 3,5 milyona yakın takipçisi yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.