Firaret.com: Neredekal.com'un Kardeş Şirketinden Tatil Fırsatları

Firaret.com: Neredekal.com'un Kardeş Şirketinden Tatil Fırsatları

Türkiye'nin bilinen tatil ve konaklama rehberi Neredekal da grup alışveriş pazarına giriş yapıyor. Kendi uzmanlık alanında dikey bir fırsat sitesi olacak Firaret.com, tatil yöreleri, oteller ve diğer aktiviteleri kapsayan fırsatlar sunacak.

Yaz dönemi için biraz geç açılsa da Ağustos ayı itibariyle yayında olan Firaret, tüm yıl boyunca Türkiye’nin birçok tatil bölgesinden indirimli tatil fırsatları sunmayı hedefliyor. Neredekal'ın kullanıcı memnuniyetine dayalı bir servis olduğu düşünülürse, Firaret'in isabetli tatil fırsatları sunması sürpriz görünmüyor.

Firaret.com

NeredeKal'ın Bursa'daki merkez ofisi ve İstanbul ofisi tarafından yürütülen Firaret'in hizmete girmiş olması iLab'ı da grup alışveriş pazarının bir oyuncusu yapıyor. Hatılarsanız Haziran 2010'da Kariyer.net'in sahibi ve GittiGidiyor'un da ortağı olan yatırım şirketi iLab Ventures, Neredekal.com ve DijiMecmua.com'a yatırım yapmıştı.

Tatil gibi sıcak bir alanda rekabete giren Firaret, Neredekal tecrübesinin ön plana çıkarılmasıyla bu alanda önemli bir oyuncu olacağa benziyor. Üstelik Firaret kullanıcılarının Neredekal'ı içerik anlamında beslemesi de bir taşla iki kuş vurmak anlamına geliyor.

Firaret.com, bu bağlantı üzerinden siteye üye olan ilk 1000 Webrazzi okuyucusuna da 10 TL değerinde indirim kuponu sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.